събота, 28 юли 2018 г.

Milk_shake Incredible Milk 12 effects

             Страстта ми към финиш продуктите за коса и опитването на нови продукти, се зароди през последните 3-4 години. Исках да пробвам всичко що е обсъждано по блогове и форуми. Та малко по малко се сдобих с желаните олиа, маски с няколко ефекта и балсами. Последното и доста искано от мен, беше Incredible milk 12 effects на Milk_shake. Що бях слушала за това мляко и сметаната, представа си нямате. Където видех отзив, по 2 пъти се връщах да чета. Виждам безплатна доставка на марката през есента в arlen.bg и вече си казах край, мое е! Речено - сторено, млякото с пристрастяващ аромат кацна на етажерката.


             Пристигна в кутия с описание какво е действието му, стикер на български и състава. От сайта ми бяха сложили и саше на шампоана, който се оказа буквално като прясно мляко. Толкова рядък и течен. Дори и цяла бутилка да бях получила, едва ли ще повторя. Без сулфати е и затова почти никаква пяна не прави. Съответно ви трябва огромно количество за добро почистване. Губи се между ръцете.

четвъртък, 26 юли 2018 г.

Магията на Сирмионе, езерото Гарда

            С днешната публикация ще завърша поредицата от постове за Италия. Сирмионе ни беше бонус от фирмата през последния ден след Верона и изненада, но бях най-впечатлена и доволна, заради спокойствието и атмосферата в курортното градче. Луксозни къщи, палми, много зеленина, страхотна крайбрежна ивица, невероятно вкусен сладолед, а пейзажите откриващи се.... са неописуеми! Мечтаех си да съм там отново, още преди да съм тръгнала. Няма го онова забързаното ежедневие и лудницата, каквито видях в Рим, Венеция и Флоренция. На това място с удоволствие бих дошла за почивка. Чист въздух, големи полянки за малките дечица и да не забравяме увеселителния парк Гардаленд. Ако сте с малко човече, смятам че ще му се зарадва. Колежка води дъщеря си по случай завършването на учебната година и бяха супер доволни.



сряда, 25 юли 2018 г.

Верона

            Къщата на Жулиета със сигурност е първото, за което ви идва наум, когато чуете Верона. Признавам си и аз я свързвах само с това. Очаквах малко градче, нищо което да ме впечатли. Но стана точно обратното. Макар да бяхме само за 2-3 часа, не бих пропуснала да се върна отново и разходя.


           Легендата казва, че ако потъркате дясната гърда на Жулиета, ще сте вечно щастливи в любовта. А влюбените пък пишат послания на стената и закачат сладурските катинари, за да заключат чувствата си.