четвъртък, 16 януари 2014 г.

Колекция лакове за нокти - част 2

     Здравейте. :)

  Днес ще ви покажа обещаната втора порция "моята колекция от лакове". Исках да направя що годе добри снимки, доколкото мога и доста си поиграх. Сега вече ще имам накуп всичко. Жалко само, че ги няма 7 от Zoya лаковете ми - 2 са при съфорумка (Dream, Solange), а другите 5 явно съм скътала някъде у дома и ще трябва да ги потърся като се прибера. Ако не ги открия ще се наложи да си ги поръчам отново, защото са ми любими - America, Apple, Chloe, Ivanka, Zuza. 
   Тази година съм решила да сведа до минимум покупките на тези красиви "шишенца". Едно, че натрупах много и всякакви цветове, второ че много трудно харесвам нещо вече и трето - манията ми се ориентира надругаде. Не казвам, че ще спра да се лакирам и следя тенденциите в маникюра, но е време да спра това безразборно харчене за нещо, което само аз си виждам често. Носи ми удоволствие, но все пак - трябва да е с мярка. Ако до преди години бях готова да дам 100 лв и да поръчам 6-7 лака, то днес предпочитам да ги дам за дреха, обувки или екип за фитнеса. :)
   Та, това беше публикацията с първата порция:
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/12/1.html
    Сега ви поднасям следващата и надявам се да няма нужда от трета след година-две.
   Та, това е моята "скромна" колекция. Обичам си я и за момента не ми се разделя с почти нищо. Иска ми се да я намаля, но не съм готова все още. :)
   Ще завърша със няколко желания, които искам да осъществя тази година. Малко са, но хубави.

 1. Zoya Kerry
 2. Zoya Sunshine
 3. Zoya Chita
 4. Zoya Nyx
 5. Zoya Liberty

  Наскоро TheBlackWidow показа суочове на новите пролетни пясъчни China Glaze, от които харесах 3 броя. Засега това е, което бих искала. Надявам се, да не напускат всички марки куп красоти и да ме изкушат. Бройка от 480 не е никак малко и няма необходимост от прекалено увеличаване, да не кажа никакво.

  Приятно разглеждане. ;)

12 коментара:

 1. Прекрасни! ♥
  все пак 500 звучи по-добре от 480 :-Р

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хаха, ами сигурно докрая на 2014 ще станат 500. Едва ли ще бъда толкова много разумна. :D

   Изтриване
 2. Wow...а аз си мислех, че моите 50-60 са много. Супер колекция!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ох, ама как ще са много 50-60. Не се излагай. :)
   Благодаря.

   Изтриване
  2. За мен са много :D аз не съм толкова по лаковете, може би затова. :)

   Изтриване
 3. Ивче, ще споделиш ли кой е скейла на Color Club? Covered in Diamonds или Snowflakes?

  ОтговорИзтриване
 4. Уаууу, страхотна колекция! Аз имам доста от Кико и Есенс-ките ти лакове, защото досега се ориентирам към low cost! :) Искам да те питам дали си доволна от Models own, не помня да съм виждала ревю в блога (може да има и да не помня), но понеже в момента имат намаление в сайта им мислех да си пусна поръчка! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, много. Трайни са и покривни. Любими са ми неоните - Beach Party, Hedonist, Bubblegum, Pink Punch. Няма толкова ярки и готини. <3

   Изтриване
 5. Имам още едно въпросче р2 seductive и Golden rose Holiday 58 приличат ли си много? Защото се чудя дали да си поръчам р2, но ако е еднакъв с Голдън роуз няма смисъл :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не, Седюктив е доста по-различно лилаво и по-светло от ГР. Има и повече златно в p2. Няма място за сравнение.

   Изтриване
  2. Благодаря ти много! Ще се купува и той... :))

   Изтриване