неделя, 22 юни 2014 г.

Oriflame Silk Beauty Hand Cream Luxury Velvet Edition

     От време на време Орифлейм пускат лимитки към редовните си серии, особено по Коледа се случва да има доста сполучливи. Такава се оказа колекцията Luxury Velvet Edition, която включваше душ крем, лосион и крем за ръце. В красиви лилави опаковки със златна орхидея отпред и надписи, капачки в златно. Успях да си взема крема за ръце само, всъщност другите неща ги размених... имам много продукти за тяло и затова така реших. Сигурна съм, че и от тях щях да бъда доволна, но кога ли щях да ползвам.
     Кремчето е 100 мл, в стандартна опаковка. Затваря се плътно и няма проблем при носене в чантата. Надписите също ми останаха непокътнати, а го ползвах 3-4 месеца.


      Текстурата е плътна бяла и се разнася без да става на бели черти, т.е. попива бързо. Не оставя филм, ако нанесете количество, отговарящо на нуждите ви. Аз предпочитам по-добра хидратация и лек филм, затова слагам повечко. При малко, попива веднага и не създава дискомфорт и особено в жегите, няма го гадното хлъзгаво усещане.
      Аромата на орхидея е много хубав. За мен наистина е луксозен в сравнение с всички досега техни серии. Очудващо леко сладникав, но ми харесва доста. А аз не съм фен на сладки парфюми и други бюти продукти с такава миризма. Задържа се може би около час.
      Ефекта е мека, хидратирана и гладка кожа. С удоволствие си го изразходих, дори тубичката ми от дни е празна и направо ми се свиди да я хвърля, но 20те пълни броя ме зоват и няма начин да я пазя.
      В състава има парабени, но аз не се вълнувам от което и не ме притеснява да ползвам продукти с тях. Предпочитам така, отколкото да ми се развалят бързо. А при количествата, които имам няма да е добре.

    Цената му беше 3,90 лв. Заслужава си и бих го купила пак.
    Ето така изглеждаше душ крема:



2 коментара:

  1. Много харесах тази серия - взех си душ-гела и крема точно, когато ги пуснаха! Аромата ми идваше една идея по-силен и сладникав, но като цяло ми хареса. Наскоро си купих балсам за коса на Schwarzkopf в лилава опаковка, от новата серия с кератин - аромата е 1:1 със серията на Ори.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оу, супер. Ще я потърся тази серия. Много ти благодаря. :)

      Изтриване