вторник, 23 юни 2015 г.

Models Own Pink Punch

     Pink Punch е един от най-любимите ми лакове в цялата колекция и не знам как съм пропуснала да ви го покажа. Взех го преди 3 лета и от тогава го нося всяка година без да ми омръзне, а не е като да нямам. Зарибих и доста момичета покрай мен.







             * Water Decals






     Има най-страхотния и интересен розово-коралов цвят, който не съм виждала при никоя друга марка. И на слънце, и на сянка, и в стая стои разкошно. Не е типичния розов нюанс, нито пък сигналния оранжев, трябва да го видите на живо. Не е неон, но е ярък и винаги ме питат с какъв лак съм, къде съм ходила на маникюр.


      Покрива на 2 слоя, като има лека прозрачност. Нанася се като масло, самостоятелно не знам за колко минути точно ще изсъхне, т.к. ползвам топ. С по-плътен като Сеш, Пош или новите имитиращи "гел", ноктите придобиват вид точно като след посещение в салон. Всички лакове на марката, които имам, са трайни и никога не съм имала проблем от тази гледна точка. Не ми боядисват плочката и са супер икономични. Давала съм на 2 приятелки моя, слагала съм го 3-4 пъти и липсва около пръст от шишенцето. Бих ги сравнила с любимите ми Zoya, а и не само.



      Ирландската марка пуска всяка година неонова колекция за летния сезон и за маниаци е абсолютно задължително да се погледне. Правят разкошни лакове, които се славят с много добра покривност, дори феноменална за такъв тип. А аз се заемам това лято да ви покажа и останалите, които имам и не бива да пропускате. Цената им не е от най-ниските, без всякакви промоции са по 5 лири, но обикновено всяко лято пускат 50 % или през друго време. Имат богат избор, така че ако се комбинирате и си разделите доставката - могат да ви излезнат на прилична цена. Мисля че се продаваха и в асос по едно време, но скоро не съм проверявала.

      Вече са в нови опаковки, да не се чудите ако решите да вземете. В матови и капачката е в цвета на лака.

Няма коментари:

Публикуване на коментар