неделя, 21 януари 2018 г.

Грим за тъмни устни

     Много обичам да нося тъмни вамп и наситени малинени тонове през есента и зимата. Когато нямам лек тен, навън е мразовито, листата от дърветата окапят и падне първия сняг... На бялата ми кожа подхождат такива цветове.
      Не мога да си позволя обаче да сложа и тъмен грим на очите. Харесвам нюда, златистито, бежовото, бронзовото и маслиновозеленото. Опушени с шоколадов мат и подчертани с черна очна линия, резултата винаги е чудесен.


     Naked е една от палитрите, която смятам за страхотна за тъмни устни. Златистото в нея е приказно, а и доста празнично. А в комбинация с One wish на Zoeva, визията е и секси.



      Патладжененото с лилавеещ подтон също е било на мода през последните години. Откакто го открих, постоянно нося през студените месеци. С нюанси в бежовата гама, изпъква страхотно.



     Ако не сте се сдобили с първата Naked, оригиналната Шоколадова палитра ще ви свърши още по-хубава работа. Красиви сиви има именно в Naked обаче, а също по-тъмни в Smoked. Но в дрогерите вече има толкова много палитри и единични сенки с добро качество, че не искам да препоръчвам скъп продукт.


      Класическото червено никога няма да излезне от мода, точно както черното. Ще си останат класика. Затова за важни поводи и събития почти винаги залагам на подобна визия. Дори за сватба, ако сте с по-тъмна кожа и имате екзотично излъчване, отново ще изглеждате защеметяващо! Гримирах колежка в сивата гама и резултата е на лице!


     Избрах да нанеса и сребрист линия над черната, с което визията стана още по-магнетична. Ето доказателство, че не само семплия и нежен грим е ок за този важен празник. Аз често си правя експерименти и да излизам от "зоната на комфорта". Нали знаете - съдбата обича смелите. ;)
       Вие носите ли тъмни червила и с какви сенки ги съчетавате? Коя е любимата ви визия?

Няма коментари:

Публикуване на коментар