събота, 20 януари 2018 г.

Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow palette + eye blender brush

        Серията "Kaviar Gauche" беше пусната в началото на декември, ако не ме лъже паметта. При мен обаче, физически времето не стигаше и светлината като не е ок за снимки, не успях да Ви покажа палитрата сенки и четката навреме. Може още някъде да се намират единични бройки, та не искам да ги пропускам. Външния им вид пленява и понякога заради опаковката си струва да се купи нещо.


        Това е една от колекциите, които си заслужаваха поради една или друга причина. Най-купувам и желан беше хайлайтъра от нея. Пропуснах го и не съжалявам, защото имам много. А и огромното количество ме спря. Старая се да съм разумна, шкафа ми е пълен за съжаление! Но е доста добър!


         Макар да реших да подмина, от Додис ме зарадваха с най-умуваната четка и палитрата сенки. Пратката беше доста изненадваща и може би това ме забави с ревюто. Но не можех да пропусна да ви покажа тази красива опаковка със сладурски принт, и цветовете за грим "без грим". Макар козметичната индустрия да бълва много текстури, цветове.... винаги може да излезне нещо просто, но пък подходящо за всеки ден и повод. Което да ви свърши работа винаги, когато нямате време, или предпочитате неангажиращ грим. За ежедневието, офиса, поредното тъмно или ярко червило, цветни дрехи. Да, това е такава палитра! Не блести с кой знае какво, но с нея не може да има грешки. Нито да се направите на клоун, нито пък ще прекалите с опушването.


        Цветовете са нюд, но сатенени и много нежни. Имат средна покривност с база, стоят супер ненатрапчиво и най-голямата ми изненада беше трайността. Напоследък дори сенки от висок клас, ми се събират на подвижния клепач. Но тези издържаха до следобяда и вечерта не личеше че съм от 8 + часа с тях. Грешките просто не се виждат с просто око.

     
        Опаковката изглежда много луксозна, стабилна и ми напомня на коледната лимитка на Clarins Odyssey.


         Както винаги, аз имам малка забележка към подбора с цветове. Матовия тоуп цвят е ок за сгъвката, но не потъмнява и не се получава дълбочина. Аз лично бих махнала блестящия бежов нюанс от втория ред (вляво) и го сменила с идея по-тъмен. Просто като го прелея с останалите 2 цвята от първи ред и той се губи. Затова и не виждам смисъл от него.


    Макар да изглеждат различни трите цвята с шимър - шампанско, златисто и беж, просто последния на мен не ми е нужен. Матовия не с лошо качество, но както споделих вече, ми идва идея по-светъл. За грим без грим обаче, е чудесна палитра. Особено за pin-up.
  


        С палитрата "Sans Souci" не можете да сбъркате, дори и апликатора да хванете. Все ще има приличен резултат. А с хубава очна линия, красива рокля и червено червило, винаги завършека е впечатляващ!



        Четката "eye blender" много ме изненада. Аз от години държа на качеството и ползвам Zoeva, затова космите са от изключително значение. Тази освен със сбития си и мек косъм, се оказа че не само нанася, но и прелива чудесно тъмния цвят в сгъвката. Не рони продукта изобщо, не пада боя при пране и няма кофти аромат. Много е удобна и като скъпа четка! Ако все още я има, с 2 ръце я препоръчвам.



      Колекцията "Kaviar Gauche" е една от най-добрите, които някога Catrice и изобщо в дрогериите са пускали. Приятно съм изненадана от опаковките, качеството и цялостния замисъл. Дано за в бъдеще и други марки вземат за пример от нея.




      * Продуктите са ми предоставени за проба.

1 коментар:

  1. Де да бяха изненадали и мен с тези два продукта :D Много исках и аз палитрата, но тъй като купих хайлайтъра (не можах да пропусна, просто е разкошен) щях да фалирам съвсем, ако бях взела и палитрата и четката :D В дрогерията суочнах цветовете и много ми харесата, но както и ти с хайлайтърите, наличието на много сходни сенки в колекцията ми ме спряха да взема и тази, поредната за мен неутрална палитра. А пък и се зачудих дали няма да я взема само заради опаковката, която е страхотна.

    ОтговорИзтриване