събота, 5 октомври 2013 г.

Balea Aroma Dusch Peeling Cocos Vanille

    Здравейте :))

    Днес след кратко отсъствие (отново!) реших да ви споделя мнението си за любимия ми ексфолиант. За съжаление е стар и моя свърши скоро, но това не пречи да пиша за него. Чудя се защо винаги фирмите спират сполучливите си продукти и пускат на тяхно място други, които обикновено не струват?
    Има фини частички, които не са толкова груби, колкото са тези в ексфолиантите обикновено, но достатъчни, за да направят кожата мека. Затова и може би се води душ пилинг, а не само пилинг. Аромата му е разкошен. На мен ми мирише по скоро на мляко (прясно мляко) и ванилия, отколкото на кокос и ванилия. Разнасяйки го под душа усещам как кожата ми става по-нежна на допир. Прави много фина, дори не знам пяна ли да го нарека. Нямам спомен дали ми изсушава кожата, но аз винаги ползвам лосион или крем за тяло, затова не съм обърнала внимание вероятно.


    С удоволствие бих си го купила пак, стига да го намеря някъде, но не съм го виждала да не кажа с години. Не помня за колко го взех, но може би около 4 лв (толкова вървят продуктите от този вид на марката). 
    Преди него имах кокосовия пилинг на Алверде, който беше с кокосови стърготини и лотус: Alverde Dusch-Peeling Kokosraspeln Lotusblute.

     По-ужасно нещо не бях купувала. Дали ги ползвах 3-4 пъти и се наложи да го изхвърля. Стана супер гъст и тричав, не можех да изкарам нищо от опаковката буквално. Все едно да се мъчите да ползвате засъхнало секундно лепило - е, същата работа! Аромата не ме впечатли никак. Ефекта също не можах да разбера какъв е. Абсолютно безмислен продукт! Това е и втория ми на марката Alverde и от първия също останах разочарована. Беше ето този душ гел, който взех като отвориха първия ДМ в Стара Загора - Alverde Sommer-Dusche Waldbeere Basilikum

    Стана също гъст и тричав като пилинга с кокос. Ягодата, примесена с босилек мирише на някаква трева и въобще не ми хареса. Накрая си мих обувките с него, защото не ставаше за къпане. Имала съм и по-евтини душ гелове от него, но досега такова нещо (да се сгъсти) не ми се беше случвало. Цената му вероятно е около 3 лв.
   Не знам дали идва от това, че правят продуктите уж от естествени съставки, но бързото им разваляне хич не ми допада. Като съм се затрупала как за 2 месеца да изхабя нещо?
   Само аз ли попаднах на кофти или има и други такива разочарования в асортимента на Alverde?

Няма коментари:

Публикуване на коментар