четвъртък, 6 март 2014 г.

Sally Hansen Xtreme Wear 420 Pacific Blue & Golden Rose Carnival 14

    Известно време гледах суочове на красивия жълт ГР Карнивал и накрая се предадох. А и след като няколко дни преди да го взема си представих комбинацията от яркосиня основа (само дето не я сънувах, хаха), бе невъзможно да не я направя веднага щом се прибера. Както си и мислех, стана жестоко. Дори и номер 13 ми е в уишлист, но го нямаше в парфюмерията.
    1 слой от Sally Hansen 420 + 1 GR Carnival 14, напълно достатъчни за красотата на снимките по-долу. Първо мислех да ползвам Miss Sporty 320 за основа, но беше някъде из огромната кутия и понеже не ми се търсеше, съзрях неговото полубратче Сали и го грабнах веднага. То е и по-покривно между другото, както казах само един слой му е нужен. Много съм благодарна за него на съфорумка, живееща зад Океана. Голям мерак имах и на един чуден ярък корал от тази серия, но май беше спрян от производство. Мисля, че струват по 2 $ иначе.







    Чудех се каква основа (предпазваща) да сложа, за да няма опасност от оцветяване и избрах избелващата база на Есенс (peel off, Ready for boarding). На следващия ден в банята без проблем на цели люспи падна комбинацията.


 Но като се има предвид, че преди това носих 01 от Карнивалите и нея изтрих като нормален лак, мога да кажа нямаше никакви проблеми и по този начин. Плочката ми си беше беличка, така че ако видите от тези Xtreme Wear - пробвайте ги! Заслужават си парите. ;)
   Golden Rose Carnival можете да намерите в мрежата, а и на щандовете на марката. Цената им е около 4 лв.

1 коментар: