понеделник, 12 май 2014 г.

Avon Planet Spa Thailand Lotus Flower Deep Pore Cleansing Face Mask

    Всяко хубаво и любимо нещо си има своя край. Започвам с тези думи публикацията понеже маската отдавна не се предлага и ще тъгувам най-вече заради аромата. Обожавам всякакви продукти с аромат на лотос. Кремовете за тяло особено. Имам си този от серията естествено, но оставя бели петна по дрехите и все още не съм измислила кога и как да го ползвам. Маската обаче ми е фаворит.

   Почиства наистина много добре кожата на лицето, но през зимата и изсушава доста. Затова препоръчвам употребата на подобни маски (глинени и прочие) само през топлите месеци, ако сте със суха и/или чувствителна кожа. Точно преди 2 дни я привърших и направих за последно - понесе ми много добре и усетих съвсем леко сухота. Нанесох лек хидратиращ крем и всичко беше ок. Всички знаете, че след такава процедура лицето иска своето и това, че трябва да ползвам друго след почистването не ме тревожи. През лятото имам нужда от точно такива маски, които свалят мръсотията, почистват много добре порите и оставят след себе си усещане за свежест и чистота.
   Нанася се тънък слой, изсъхва до 10 мин. и се измива с хладка вода. Знаете, че не трябва да правите гримаси, за да не ви се появят бръчки. :)))
   Цената на маските от Planet Spa е обикновено до 5-6 лв за бройка, когато има намаление. А понякога можете да вземете и 2 за 7-8 лв. Има попадения от тях и заслужава да се погледнат.

1 коментар: