сряда, 25 юни 2014 г.

China Glaze Petal to the metal

    И тази година China Glaze не разочароваха феновете си. Предизвикаха голям фурор с пролетната си колекция "City Flourish" или по-скоро с някои от цветовете в нея. Всички или повечето от Вас са чували за прословутия "Flip Flop Fantasy". Новият с подобна слава е "Thistle Do Nicely" и по-поносимата му версия "Petal to the metal". Тисъл е розов неон, докато Петал е отново ярък и розов, но не толкова. Днес ще ви покажа втория, а съвсем скоро и Thistle do Nicely.

    Petal to the metal е розова праскова. Така определям аз цвета, защото такъв изглежда на моята ръката или поне в моите очи. Представете си наситена праскова, но с добавен ярък розов цвят. Покрива на 2 слоя очудващо, но гледайте да не повтаряте преди да е изсъхнал поне малко с четката на едно и също място. В противен случай леко ще се свлече, т.е. лака от мястото ще изчезне. Не е гъст, но като че ли понеже е нов е идея по-течен и внимавайте с кожичките, че се разтича. Без топ лака:


     Крем е, няма частици и въпреки това не стои като блажна боя. Завършека му е матов като на почти всички неони, но с топ лак придобива нормален вид и страхотния гланцов финиш ви е гарантиран с такива като Seche Vite & Poshe.



    Очудващо се оказа и траен. Свалих го на 3 дни с много малко забележки върху 3 от цепещите ми се нокти. Получавайки го си казах "ще го разкарам съвсем скоро", но сега съм на друго мнение. Красив цвят и добра трайност няма да ги пусна толкова лесно. :)


    Излишно е да казвам, че на снимките излезна супер убит цвят, а на живо е супер готин. Дори в шишенцето изглежда обикновен крем... трябва да го сложите, за да видите за какво говоря.



     Можете да го поръчате от ибей по-изгодно или да го купите от вносителите/магазин Мориа  за 18-20 лв, ако не умеете да чакате. ;)

3 коментара:

  1. Разкошен цвят, Ивче!
    А откъде от чужбина го поръчваш?Че и аз искам:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Светле. От тези 2 сайта: http://www.transedesign.com/ и http://www.nailsupplies.us/categories/Polish/China-Glaze-/ пускаме поръчки - за 9 лака е около 30 $ доставката. Transedesign нещо не ми се отваря в момента. Може да не се виждат новите колекции и трябва да се регистрираш. Иначе и в ибей сигурно го има, напр. тук е най-изгоден http://www.ebay.com/itm/CHINA-GLAZE-Nail-Lacquer-Art-City-Flourish-Petal-To-The-Metal-/131217504885?pt=US_Nail_Care&hash=item1e8d2c3a75

      Изтриване
    2. Е, страхотно, благодаря ти.
      Ще си поръчам.

      Изтриване