понеделник, 23 юни 2014 г.

Maybelline Color Sensational Vivid 904 Vivid Rose

     Вместо да спра с покупката на червила и още повече в малинената и динената гама, аз продължавам с пълна сила и трупам. Поредното и от колекцията Vivid на дрогерийната марка Maybelline New York се настани в несесера. След като приятелка ме зариби с тях и миналото лято взех цели 3 броя, това не се разминах също и запълних "липсата" с едно от най-желаните "Vivid Rose".






 
    Нямаше го налично във feelunique тогава, а от ибей не ми се поръчваше, защото щях да забърша и On Fire Red.... а нужда от червени да не казвам нямам никаква. Затова и се кротнах, но очудващо вносителите видяха явно, че се търсят и решиха да ги заредят. Моето го купих от Елитис, но в ДМ и Лили също ги има. Цената мисля навсякъде е 16,99 лв.
 Налични са тези 5 цвята: 
- Shocking Coral,
- Hot Plum, 
- Vibrant Mandarin, 
- Neon Red, 
- Fucshia Flash и
- Vivid Rose.
    Стоят при останалите Color Sensational, не са на отделен картон или място на стелажа. Ще ги познаете по ярко оранжево/кораловите (леко прозрачни) и биещи към неоново капачки.
    Колекцията е известна сред блогърките с невероятна пигментираност, яркост и трайност. Съгласна съм, с което като може би за мен не са неонови. Да, ярки са, но не достатъчно. :D Може и още, ако ме питате. С ядене, говорене и пиене при мен издържат без проблем и пазене 4 часа поне. Финиша им е кремообразен и лъскав, лошото е че оставят отпечатък по всичко, до което се докоснат. Няма пълно щастие обаче, нали? Едното за сметка на другото. Ако се изтриваха за час пак щяхме да мрънкаме. :)
     Vivid Rose е много наситена малина с уклон към фуксия на моите устни. Имам наситен естествен цвят и затова може би избива този цикламен подтон, но въпреки това ми харесва. За разлика от останалите цветове, които имам, този не е така кремообразен и изисква напластяване за наистина супер плътен цвят. Нужни са 2 слоя, за да изглежда като на снимките. Завършека е кремообразен с блясък. Издържа ми 4 часа с ядене и пиене, като накрая остана подобно на стейновете и имаше мнооого леко извън контура. Забелязва се само с вглеждане отблизо от самите вас в огледалото. Изтрива се равномерно, а не първо в центъра и да остава контур като с молив.






    Доволна съм и го препоръчвам, особено ако не сте пробвали нищо от Vivid все още. Цената им не е ниска за дрогериен клас, но си заслужават.



1 коментар: