неделя, 19 декември 2021 г.

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

             This is Her е един от емблематичните и нaй-разпознаваеми аромати нa Zadig & Voltaire с кремообразната си ванилия и сандалово дърво, който излезна през 2016. След успеха му от марката лансираха няколко фланкъра, но и нова линия Girls Can Do Anything, насочена към по-младата аудитория. Първи беше именно Girls Can Do Anything, а по-късно излезнаха Girls Can Say Anything и последния сравнително нов Girls Can Be Crazy. Днес ще си говорим за втория, с който се запознах тази седмица и реших да ви разкажа.

 

              Флакона с червените надписи, ми е Коледен и се намира на много добра цена в parfimo, та предвид наближаващите празници, именни дни през януари - може да ви послужи за подарък на близка приятелка. :)

  


            При мен Girls Can Say Anything не е толкова траен и излъчващ, както е при This is Her. Той е от ароматите, с които ми е комфортно и се чувствам свободна, но си има своя характер. Отличава се с пудрения си и чувствен подпис, затова не очаквайте типичния цветен или пък сладък парфюм. Започва с много красив ирис и розов божур, които ме изпращат в лилава градина. Оставят свежо усещане като след взета вана с луксозна пяна с божур и пудрени нотки. И след нея аромата се е запечатал върху кожата.


               Това съблазняващо като воал около вас чувство, е допълнено от тонката. Докато в комбинация с плодови нотки, ванилия и амбър тя звучи топло, кадифено и като вкусна зимна напитка, тук се усеща като млечен шейк с пухкава пяна. Мускуса оставя деликатен намек и както споделих в началото, върху мен е комфортен и чист пудрен аромат. 

 


               Ванилията и амбровия акорд стоят близо до кожата и правят кремест финиша, но ги усещам слабо и колкото да омекотят зелените дървесни нотки на папрат. Докато повечето дами във ФР казват, че стои на дрехи с дни и им издържа часове наред, върху мен почти не излъчва. Буквално 10 минути след нанасяне, се сгушва и трябва да допра носа си, за да доловя пудрения му мирис. Виждам сравнения, че е от типа аромати като Elie Saab Girl of Now и Armani Because its you, което явно на сухи кожа далеч не е така или поне на моята. 

 


                 Интересен и хубав парфюм е, но ако сте студенокръвни и не ви стои добре ириса с мускус, първо го пробвайте достатъчно и тогава купувайте. Накратко бих го описала като лек кадифено-млечен аромат с деликатен пудрен завършек и свежи божури в началото. В концентрация EDP е, само че при мен е по-скоро като боди мист с малко по-прилична трайност и развитие. :)

                 Ниската цена често ни лъже и се оказваме с излишни попълнения. Същото мога да кажа и за Girls Can Do Anything, от който пък ми избиваше пиклива нотка и не можах да понеса изобщо. И той не е лош, но с моята химия очевидно не сработи, въпреки че повечето връхни нотки в него са ми любими (круша, мандарина, портоколов цвят, тубероза). Приятелка, която го купи пък и нейна колежка, го харесват.

              Единствено най-новия флакон в розово злато Girls Can Be Crazy ми допадна и бих купила в бъдеще. Той е сладък и с кока кола, която е само в началото и бързо изчезва, но пък остава сладка и едновременно свежа круша. По подобен начин ми стои Cacharel Yes I am First pink и само затова все още не съм натиснала бутона купи. Разликата е, че при Cacharel-а началото е по-сочно и пиперливо, но след като изминат първите минути и в базата се припокриват почти.

1 коментар:

  1. Имате ли нужда от бърз заем от 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем при нас в Novelty Finance по имейл чрез: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ WhatsApp Чрез: +447915601531.

    NOVELTY FINANCE предоставя финансови решения. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен кредит, бизнес кредит и много други). Ние също така предлагаме гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди.

    ✓ Лесно одобрение
    ✓ Гъвкав срок на погасяване 6 - 360 месеца
    ✓ Много удобно - Можете да кандидатствате за заем на удобно за вас място и време.
    ✓ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
    ✓ Субсидиран лихвен процент (3% годишно)
    ✓ Няма да бъдете бързани да върнете заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема.
    ✓ Без скрити такси
    ✓ Ще бъдете напътствани през целия процес

    Как да кандидатствам:
    Кандидатстването за кредит при нас е бързо и лесно!
    Изпратете ни вашето искане за заем чрез;
    Имейл: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Обадете се или ни пишете на WhatsApp чрез: +447915601531.
    Прилагат се правила и условия.

    ОтговорИзтриване