петък, 27 юни 2014 г.

Perfect Sand Polish S81

     Безспорно красив и може би най-коментирания лак от всички показвани до момента от мен, е белият пясък на Perfect Sand S81. Миналото лято си взех подобния на марката Pastel от Турция, но не стигна до тук и желаещите не успяха да се сдобият с него. Това обаче от българската марка (това всъщност е спорен въпрос, някои казват че е турска) успяха да ги зарадват и пуснаха същият.

 
   Цвета е снежно бял, много добре очертава плочката и се нанася лесно без каквито и да е проблеми. Дори на един слой е покривен, но аз сложих 2 тънки. Съхне супер бързо, буквално за 5 минути сте готови с маникюра. Частиците му са ситни и фини.
     В шишенцето има шимър, може би на някои от вас ще им изглежда като перла, но на нокти самата основа изглежда седефена. Дори отдалеч личи, че не е пълен мат. Прави ръцете да изглеждат бели, чисти и красиви.






            И макар достатъчно забелязващ се, от него лъха нежност и ненатрапчивост.


     Като недостатък бих отбелязала, че се позацапва доста бързо. За ден вече не е така снежно бял и връхчетата се оголиха, но това зависи от експлоатацията и работата, която вършите. Аз го свалих, защото исках да пробвам друг пясък, но можех да изкарам и още един ден с него. Не съжалявам, че си го взех. Когато сте изморени, ви мързи или бързате, е чудесна възможност да приведете маникюра си в ред за 5-10 мин. Цената му е 3-3,50 лв.



4 коментара:

  1. Много красив, отдавна искам бял лак и май ще е този. Слагаш ли му топ лак?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не. На пясъчните лакове никога не слагам, а и няма смисъл. Така се губи красотата им.

      Изтриване