събота, 28 юни 2014 г.

Rubella Дева Natural Beauty Cocoa Butter vs. BioVital

   Форума е голяма сила и похвален там продукт, трудно устоявате да не купите. А когато става въпрос за толкова евтин и с пристрастяващ аромат, още повече! Говоря ви за това кремче:


    На няколко пъти срещах добри мнения как ухаел на кекс, но поради наличието на доста кремове за ръце все не го търсех или забравях. Дойде и неговото време обаче. Видях от серията в близкия козметичен магазин и взех да душа около тях, докато не се появи въпросният. Явно се купуват доста заради ниската цена и заредени, свършват бързо. В края на зимата по случайност реших да влезна и разгледам нашият Ивис и съзрях Какаовата прелест, естествено веднага я взех. Чак се чудех дали е същият, който търся.
    Аромата е буквално като на течен шоколад Нутела или поне на мен на това ми ухае. Много хубав и сладкарски. :) Не е химичен или прекалено натрапчив. Аз харесвам такива и бих си го ползвала през цялата година, но хората предпочитащи леки - със сигурност само през зимата. Дори и тогава е възможно да им се стори прекален. Не се задържа часове наред, но поне 1.
    Текстурата му е плътна, гъста, и нормална за крем с какаово масло. Не си представяйте като на маслата в кутии за тяло, които са прекалено гъсти понякога и твърди, едва ли не да се нуждаете от лъжичка за изваждане. Разнася се лесно и попива бързо (за секунди), ако нанесете малко количество като това на снимката.


    Ако се нуждаете от сериозна хидратация и страдате от суха, напукана кожа на ръцете - нанесете по-голямо и ефекта ще е видим веднага. Направих този експеримент и така остави лек филм като наистина се усети добро овлажняване. За топлите дни не препоръчвам поради възможност от потене на дланите или нанасяйте малко, само на горната част.
     Ето и обещанието, което дава производителя и според мен е изпълнено. С удоволствие ще си купя пак. За левче и 75 мл продукт, какво плащате? Цената му е нищожна, от 0,90 до 1,10 лв. Има още видове, като съм подготвила публикация е за този с папая, който е подходящ за сега.
    

      Бих го сравнила и с по-скъпата версия на марката, която имам.


     За мен лично са еднакви, но тази е с повече масла и уж изчистен откъм съставки (БИО). Като аромат, аз не успях да открия разлика между двата. Може би само хора, занимаващи се с химия ще могат. Опаковката ми е малко неудобна, защото се смачква прекалено лесно, но това да ви е проблема. Цената му е около 4 лв за същото количество 75 мл. И двата харесвам, въпрос на предпочитание кое ще изберете вие при желание за проба. Все пак, Био-то сякаш е по-мазен. Текстурата му е по-течна от този с какаово масло. Тук можете да погледнете състава.

4 коментара:

  1. Прекрасни кремове. Аз ползвам в момента този с роза и съм много доволна. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено. Само да понамалеят запасите и ще пробвам останалите. :)

      Изтриване
  2. Ползвала съм този крем и аз,останах много доволна!А,за аромата да не говорим!!!

    ОтговорИзтриване