неделя, 27 юли 2014 г.

p2 Sand Style 130 Joyful

    Здравейте.

    Днес ще ви покажа един от последните новоизлезнали пясъци на немската марка p2, който ми донесоха съвсем скоро и побързах да сложа, защото цвета е точно за настоящия сезон. ;)


    Много подобен е според мен на познатия вече Itty, Bitty & Gritty (China Glaze), но заради светлия сребърен шимър е по-приятен за окото, игрив и свеж. На слънце особено блести страхотно. Текстурата му е приятна и лесна за употреба. С 2 слоя получавате необходимата покривност. Изчакайте първия обаче да изсъхне добре и тогава нанесете втория.
    Ефекта му не е груб, дори на пипане. Много по-хубав е обаче от Лореалския Jeans Effect. Но ако трябва да го сравня със пясъците в другите опаковки (старите), този ще сложа на второ  място. Очаквах да е груб, колкото тях. Погледнат само изглежда такъв, но на допир не е.    Времето необходимо за напълно изсъхване е около 15-20 мин. В противен случай рискувате да развалите маникюра си. На един слой съхне по-бързо, но пък прозира и се губи красотата.


   Цвета е светъл корал (прасковен). Не е ярък, но не е и убит. Спокоен и подходящ за работа, освен ако нямате строг дрескод. Ако пипате мръсни предмети и по-точно течни продукти, които цапат е вероятно да се оцвети малко, но се мие с течен сапун или препарат за съдове.
   Относно трайността - втори ден съм с него и има леко чукнати връхчета на места, но постоянно си мия ръцете, къпах се, изпрах няколко дрешки на ръка и за толкова свършена работа си е постижение. Само аз си виждам недостатъците. :)


    Цената е му е 2 евро. За съжаление не знам дали ги има някъде онлайн, освен тук пясъците на марката, но винаги можете да помолите познати от чужбина да ви донесат. А в момента вече се предлагат достатъчно цветове и марки в страната ни, че все ще си изберете подходящ летен нюанс.


    Слънчева неделя!

Няма коментари:

Публикуване на коментар