неделя, 17 август 2014 г.

Perfect Sand S69 ft. S71

    Миналото лято бях хит пясъчните лакове на Перфект и доста се обсъждаха, носеха и хвалеха. Индустрията обаче напредва с всеки изминал ден и постоянно бълват нови, по-красиви и качествени продукти за маникюр. Затова и "замряха" прословутите Перфектски пясъци, но аз реших да не ги забравям и вчера отново извадих няколко. Направих си скитълс за педикюр, снимките не ми харесаха и затова няма да покажа. На маникюрът ми се получиха и понеже не видях да съм ви ги показвала или поне не помня (освен зеления на педикюр), ето как изглеждат неоново жълтия и зелен:


    S69 е ярък жълт цвят /неон/, прилича на сигналните жилетки на полицаите и на онези мънички етикети за цени. Забелязва се от далече и създава настроение. Има светли сребърни брокатени частици. Покрива на 2 слоя, лесна за нанасяне текстура. Съхне бързо.




     S71 е зеления неон, същият като S69 - с блестящи частици, покрива на 2 слоя и хваща око. ;)
Другата ръка лакирах противоположно - палец, безименен и кутре с S69, а показалеца и средният с S71. Много ми хареса комбинация и дори отнесох комплимент от мъж.
Цената им е по 3 - 3,50 за бройки. Имат богата палитра и все ще си харесате нещо. :)

     Днес е ужасно мрачен ден, клонящ към есен и затова избрах да ви разкажа за тези ярки и свежи цветове..... трябва ни нещо ободряващо за повдигане на настроението, нали?  Мързелувайте и си почивайте, защото уикенда е към края си и новата седмица ще започне с нови задачи и ще са ви нужни сили. :)

1 коментар: