понеделник, 6 октомври 2014 г.

Avon Planet Spa Thailand lotus flower luxuriously body souffle

     От край време обожавам аромата на лотус и не пропуснах да си взема суфлето от тази серия преди да изчезне от каталозите. В момента отново я пуснаха, но аз няма да го купя отново и ще разберете защо. Много хубава и достатъчно наситена е миризмата, без обаче да пречи на парфюма ми. Не се задържа с часове, което е добре предвид това, че не искам да се смесват ароматите.
     Опаковката е стандартна за тази серия (напоследък пускат и в онези като буркани с метално захващане отстрани, което според мен е ненужно) - кръгла кутия, която си има предпазно фолио и ще разберете, ако пристигне отворено.




     Текстурата е плътна и при обръщане, няма как да се разтече. Има вид на перлена, но няма блясък по кожата. Разнася се лесно и попива за няма и минута, не оставя никакъв филм.



     Ефекта на това суфле за разлика от аромата, никак не ми допада. Чувствам кожата си суха. Представете си все едно сте се измили с душ гел или сапун, който изсушава кожата от прекалено почистване. Освен това оставя бели следи по тъмните дрехи. А при къпане, не търкате ли добре с гъбата или не ексфолиирате, вижте по какъв начин излизате от банята, след което е необходимо повторно да влезете за душ!    




     Мога да преглътна липсата на хидратация някак, но "тебеширения" вид на ръцете си не!
     Имам още за 4-5 пъти и с удоволствие ще хвърля кутията, не искам да го виждам повече.
     Цената му е около 10 лв, но дори и 2 не бих платила за това чудо. По-добре да си взема от маслата на I love...
     За маската за лице от същата серия вече съм ви писала, че много харесвам (почиства и освежава перфектно) и наскоро си взех нова, но това суфле не препоръчвам на никой.

1 коментар:

  1. Wow, за първи път виждам подобен ефект от такъв тип продукти. Добре че не поръчах.

    ОтговорИзтриване