петък, 10 октомври 2014 г.

Essence Colour & go 122 "Chic Reloaded"

     Essence не се славят с трайност и особено качествени лакове или поне от редовният асортимент, но моето мнение и впечатления от марката не са толкова лоши. Не помня да съм останала разочарована. Chic Reloaded ми беше подарък преди година и половина, тогава обаче не бях на вълна тъмни цветове и дуохроми. Да не кажа не носих изобщо и бях го заделила. В края на миналата седмица обаче реших все пак да му дам шанс и се влюбих!
     Много интересен сив цвят /шимър/, който прелива в зелено и розовочервено. Нанесох го без никакви проблеми и издържа 4 пълни дни като веднъж само маскирах ожулените връхчета.
Рядко харесвам толкова лак, но този "хамелеон" съм готова дори скоро да го понося отново. Определено си заслужава. Жалко че сменят постоянно цветовете и този в сайта вече го няма.










3 коментара:

  1. Страхотен цвят е, аз си го взех от Лили Сити център и като махна Маскарада на CND с който съм в момента ще го сложа него.
    Ей, превърнахте ме в лакоманиак, а преди не бях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер. Значи все още се намира. Радвам се, че си го взела. :)
      Много е гадно това лаково пристрастяване и когато се съвземеш и осъзнаеш, че няма нужда от толкова трупане, вече си натрупал сравнително добра колекция, а когато си харесваш всичко като мен, трудно можеш да я намалиш. :D

      Изтриване
  2. Цвета е много хубав, както всички други лакове от тази марка.

    ОтговорИзтриване