четвъртък, 20 ноември 2014 г.

Catrice New Products Fall 2014

      Преди няколко седмици получих част от новите продукти на Essence & Catrice за проба, а днес ще ви споделя какво мнение успях да изградя за 3 от тях, а именно:
       1. Catrice Nude Illusion Make up 020 Rose Vanille
       2. Catrice Defining Blush 090 Mandy-Rine
       3. Catrice Beautifying Lip Smoother 010 Sweet Caramel



     Catrice Nude Illusion Make up 020 Rose Vanillle - фдт има приятна и лесна за нанасяне, лека формула. Моята кожа е суха и задължително ползвам крем или друг овлажнител преди него, защото иначе ми идва сухичък. За мазни предполагам няма да е проблем и без такъв.
      В тежка стъклена опаковка е, капачката е пластмасова.



     Покритието му е добро, но аз нямам недостатъци (кожата ми е чиста) и слагам максимум помпичка и половина на цялото лице. Ако прекаля, ми идва доста пудрено и си личи, а напоследък съм почитателка на естественият грим. Завършека му е матов, затова ако не сте свикнали да ползвате пудра, би ви харесал. Аз не мога без такава и си слагам. Трайността при мен е цял ден, като вечерта е избледнял и се е "размил" около носа, но това е защото нося очила и няма фдт, който да остане на мястото си в тази зона. Цената му е не е повече от 15 лв, точна не мога да кажа - в сайта не са я посочили. Сполучлив продукт е, като лично аз бих ги препоръчала на хора с повече недостатъци от мен и мазна кожа. За изравняване на тена можете да погледнете някой с по-ефирно покритие и сочен завършек.
     Толкова количество излиза при натискане на помпичката веднъж:


* Цветът на мен ми пасна, подходящ е за светла кожа, но не прекалено бяла. С жълт подтон е.

     Вече сте виждали как изглеждам без грим, ако сте забравили погледнете в публикацията за маската на Freeman с ягода и шоколад - там има снимки. Това го пиша, понеже не съм снимала "преди и след". Ето и как стои Nude Illusion Make up при мен:


 
    При представянето на следващите 2 продукта също съм с него като основа.

     Catrice Defining Blush 090 Mandy-Rine е един от последните излезнали цветове руж към познатата серия Defining Blush. В опаковката изглежда доста оранжев, но нанесен с лека ръка подчертава скулата и не стои натрапчиво. На мен обикновено прасковени ружове ми стоят добре, но ако избива оранжев и по-точно керемиден подтон не. При този, ако напластя се получава точно този ефект и затова трябва да съм внимателна. Имам още 2 ружа от тази серия и при тях е същото - мога да напластявам до желаната пигментираност, но ако се увлека ще съм с доста оцветени бузки. От към качество съм много доволна. Почти ежедневно използвам розовият ми Rose Royce и отива на доста визии. Издържа ми цял ден. Ако си търсите руж от ниския дрогериен клас, погледнете ги. Разпрашват се много малко и са доста икономични.
      Цената им е 7,19 лв.



      Избрах да комбинирам с яркочервено червило. Винаги съм смятала. че оранжавеещите ружове стоят добре с подобни цветове на устните или като цялостна визия "pin up".



     Когато устните са на фокус, скулите лично аз предпочитам да не ги правя изразителни и леко да подчертавам.

     Последният продукт, който ще ви представя е Beautifying Lip Smoother 010 Sweet Caramel.




     Балсамът е спряган за копие на Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector, но вторият не съм тествала и не мога да сравня. Още щом получих пакетчето, това беше и първото, което веднага отворих и сложих. Апликаторът му е като гъбичка и много удобен, мекичък, но вече го изцапах - слагам си от него като глос над червилото и не успявам да го изчистя с мокра кърпичка. Не е толкова мазен и лепнещ като стандартните гланцове, но след 2 часа ми се събира на бели ивици във вътрешната страна на устните и това е една от причините последната година да ползвам почти само червила.


      Цвета е приятен телесен с фини блестящи частички, според мен си отговаря на името "Сладък карамел". Аромата/вкуса му също е такъв - сладичък. При стискане на тубичката виждате от горната снимка как излиза продукта.
      Трайността е 2 часа при мен, като накрая остава съвсем лек цвят, а ако съм хапвала се изтрива по-бързо. Не изсушава устните сякаш.


     Стои добре самостоятелно нанесен: като завършек на дневния грим или пък ако сте гримирали очите в по-тъмни цветове.


     Аз си го нанасям и над светлорозово червило. Не се събира и придава на устните здравословен блясък, изглеждат естествено и свежо.



       Намирам го за сполучлив продукт, но си оставам почитател на червилата Ultimate Colour. Въпреки това ще си го използвам и нося в чантата. Когато бързам и нямам време, а и огледало под ръка, ми е много удобен. Няма вероятност да се омажа. :)
      Цената му е около 6-7 лв. 

1 коментар:

  1. ружът е с прекрасен цвят, а на фон дьо тена много му се чудя. Да видим дали ще е по-добър от любимия ми фотошиниш 18ч :)

    ОтговорИзтриване