сряда, 12 ноември 2014 г.

Golden Rose Holiday 69

Откакто се застуди, не бях посягала към пясък. Нещо им се наситих и преоткрих кремовете, шимърите и всичко останало в колекцията си. В края на октомври обаче получих този красив светлорозов пясъчен Golden Rose от приятелка и понеже съм на такава вълна, в неделя когато беше време за смяна на лака, избрах него.


     69 е много сходен с OPI Pussy Galore & p2 Sand Style 010 Adorable. Разликата с Adorable е, че той няма глитър частици и блести много по-дискретно. Прилича на сняг, който е огрян от слънце. Толкова нежен и хубав е. Нанася се лесно и покрива на 2 слоя, точно като останалите Holiday, които имам. Съхне бързо и е траен. Днес ми беше 4ти ден и само връхчетата са леко изтъркани. Изобщо не го пазих, дори се чудя как почти няма забележки.



    Pussy Galore сякаш стои идея по-перлен от Golden Rose. Радвам се, че имам негов по-готин двойник и няма да ме е страх да го ползвам.... не че ми се свиди, но имам мини и не ми се купува голям. Препоръчвам с 2 ръце Golden Rose, ако нямате такъв цвят и ви харесва, заслужава си! Цената му е около 4-5 лв.



     Ето днес преди да го сваля, почти не личат и изтърканите връхчета.


Няма коментари:

Публикуване на коментар