вторник, 30 декември 2014 г.

Rimmel Kate Moss 03

    Нямаше как да подмина истерията и фурора покрай червилата на Rimmel Kate Moss, особено като се има предвид колко обичам такива продукти. Сдобих се с цели 4 броя, 3 от черните гилзи и една от червените - матови.
    Когато правя тъмен, опушен грим на очите избирам нюд или бежов цвят, държа и на трайността. Затова избрах да пробвам 03 номер. Приятен нюанс е, но на много бяла кожа или поне моята, която е с жълт подтон не стои особено добре за ежедневен грим, т.е. ако не сте акцентирали върху очите си. Много хора са ми го казвали, вие от снимките също ще разберете, че тази гама не е моята. Дайте ми малинено, винено и червено. :)


   Текстурата на червилата от Kate Moss линията е плътна, кремообразна. Не се събират в гънките, но конкретно за 03 е добре да сте ексфолиирали. Усещането не е като да изсушава, но все пак след износване не очаквайте да имате меки и подхранени устни. Пробвала съм с балсам под тях, обаче се събира на линии във вътрешната страна. Мисля, че единствения подходящ, е Nuxe Reve de Miel в бурканчето.


    Опаковката им много ми допада. Черна пластмасова, но стабилна и надписа си стои, макар да съм ги разнасяла доста. Лека е, затова са ми удобни тези червила.



     Трайността при мен е 3-4 часа без ядене. Всички червила ми издържат по толкова, така че не го отбелязвам като недостатък. Естествено към края не е като току що нанесено, но щом не изчезва след час е ок.


     Ето за какво ви говорех в началото, леко болнава ме правят такива цветове. Не само това, ами почти всички пробвани на която и марка да е. Явно съм родена за ярки и наситени нюанси. Не че се оплаквам, обожавам ги!



   Kate Moss са добра линия червила от дрогерийния клас (~10 лв) и ако не харесвате прекалено мазните, с блестящ финиш ще ви харесат. Иначе можете да погледнете Moisture Renew. Те също са мнооого хубави, но са меки и малко по-комфортни за носене. Единствено се разливат и за ярките цветове, трябва да ползвате молив. :)




4 коментара:

  1. Едно от любимите ми червила, обожавам такива нюд цветове ♡

    www.preslavasbeautydiary.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Всъщност ти стои страхотно този цвят, може би просто не си свикнала да носиш подобни нюанси. И аз ходя почти изцяло с ярки червила или по-леки розови нюанси за ежедневието, но един такъв нюд на мен ми стои наистина потресаващо.
    Червеното червило 10 от серията ми е може би най-любимото червено червило за момента.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено. От година съм на червена или малинена вълна, прасковено и бледо розово с нюд не са от обичаните ми цветове. Харесвам и такива, но трудно се възприемам с тях. Ти си още по-бяла от мен, затова наистина ги избягвай. На мен без грим са ми казвали, че изглеждам като болна буквално и ме питат дали ми има нещо. Червеното доста се хвали от момичетата, но не съм го пробвала него, че и без това съм натрупала една камара. ЧНГ!

      Изтриване