събота, 10 януари 2015 г.

Sally Hansen Sugar Coat 270 Laughie Taffy

    Преди няколко дни получих пакетче от приятелка с подаръци за именния ден и един от тях беше този красив индиговосин пясък на Sally Hansen. Още на следващия беше изпробван и дори вече е за смяна. Веднага ми светна лампичката при нанасяне, че финиша му е като на Texture на China Glaze - тип мазилка. Идея по-ситен е от него и не се сгъстява толкова много, но вероятно защото е нов.


    На снимките е на 2 слоя, но е тъмничък и би могъл да мине с един плътен. Съхне много бързо, като тези на Чайна Глейз. Няма блестящи частици, крем е.




   Четката му е плоска и удобна, никакъв проблем нямах при лакиране. Дори се учудих, че грам не се изцапах. Вечерно време занимавам ли се с маникюра, обикновено все кожичките ги омазвам, но с този пясък се оказа като детска игра.



     Днес му е трети ден и се поожули доста, но за тъмен лак и никакво пазене, си е ок според мен. Аз и без това с повечето стоя по толкова. Ако не вършите никаква домакинска работа, може и да ви издържи още.
     Цената им беше висока тук, но явно защото са останали 4 цвята, са ги намалили. Имам спомен, че ги продаваха в магазини Мория сякаш... в случай, че сте го харесали и искате да си купите. Там цените не са ниски, но на който не му се чака. Иначе от нета е ясно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар