сряда, 4 март 2015 г.

Bebe Zartpflege Hello Kitty Limited Edition

      В края на 2012 г. bebe пуснаха информация за лимитираните опаковки на техните кремчета и аз като фен на Hello Kitty, веднага се примолих на приятелката ми в Германия да ми ги потърси. Тя толкова обикаля за тях, че в началото преди да се появят, ми взе едно от редовния асортимент, за да не съм съвсем капо. Думите и бяха "изтъркаха ми се подметките от обикаляне, никъде ги няма". :)))





     Не съм търсила подробно, но от сайта им разбрах, че са немска марка, основана през 1961 г. Ако ви интересува повече, можете да прочетете тук. Всички кремчета са еднакви - формула, текстура, ефект. Просто капачето им е с различна картинка. Ако сте си купували от сините Нивея, ще се сетите за какво говоря. Такива плътни и гъсти са, бели на цвят. Мазнички са, затова аз ги ползвам вечерно време. Според мен са универсални и стават за цялото тяло, но понеже са малки опаковки, аз си мажа лицето. Вече не е толкова студено и ще ги довърша за ръце или по-сухи участъци като лакти, колене, пети. Иначе сутрин си мия лицето добре с гел, защото не е попил. Точно като крем Здраве, стои докато не го махнете. За минусови температури, каквито тази година нямаше, подозирам че ще се отразят супер на суха кожа.



     Опаковките са мънички и за чанта или път, са много удобни. Тези 30 мл-овите струват по 0,80 евро, 75 мл по 1,70  евро, а големите от 250 мл са 2,90 евро. За 2014 отново са били със същите картинки, явно са търсени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар