сряда, 18 март 2015 г.

Garnier Mineral Invisible Anti-White Marks

     От години не мога да попадна на читав дезодорант, който да предпазва добре от изпотяване и да не ми оставя бели, респ. жълти петна по дрехите. Тъкмо харесам един и след месец употреба, се връщам пак в изходно положение. Така се случи и с този на Гарние. Ползвам го от юни месец, просто редувам с няколко и отделно рол-они, затова сега го приключвам.


     В началото имаше ефект и мнооого рядко се изпотявах леко, дали защото пръсках и от Одорекс от време на време, нямам представа. Лятото естествено няма как напълно да се предотврати. В момента обаче, макар да е зима, се събуждам понякога с мокри блузи, не винаги, но ме дразни. А съм се пръскала вечер след вземане на душ. Освен това при обличане на тъмни дрехи, винаги ми оставя черти и се налага с мокра ръка да оправям положението. През деня също в зависимост от времето и дрехите, го има проблема с малко изпотяване.
    Аромата му обаче много ми харесва и точно затова ми е кеф да го ползвам. Мирише хем някак свежо, цветно и балсаместо, хем е като парфюм. Лятото особено го усещам поне час, а при вятър е супер готино. Заради това запалих и 3-4 приятелки, те също много го харесаха.



    Струва около 5 лв. Не знам дали бих си го купила или пробвала някой от другите видове. Имам и Neo крем-дезодоранта, но още не съм започнала да го ползвам. Не очаквам след вълната отзиви в нета, че не върши работа, да остана доволна....
     Приемам вашите предложения за качествени продукти против изпотяване, за предпочитане да не са рол-они, че мразя да ходя като борец с вдигнати ръце и да чакам по 15 минути да съхна. В краен случай бих се прежалила и за такъв, стига наистина да върши работа.

2 коментара:

  1. Аз съм фенка на
    http://www-sassisamblog-com.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2010/07/Calm-and-Care-Duo.jpg
    и на
    http://2.bp.blogspot.com/-LB1o6iuC8gY/T311o_ulxmI/AAAAAAABUAA/8JzeLQk_Tk0/s1600/activelle_sensitive_oriflame.jpg
    Аз също използвам спрейовете, понеже рол-оните изискват малко повече време, но когато имам и двете, ролката нанасям вечер след душ, а спрея сутрин.Хубавото при тези двата е, че освен липсата на бели петна, не дразнят кожата на подмишниците и не щипят, дори веднага след депилацията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този на Орифлейм го ползвах лятото, но ми оставя бели ивици при обличане. В момента изразходвам втора опаковка от вида специално за черни дрехи (със сивата капачка), обаче и той неизсъхнал ми прави същия номер. На Нивеа не съм ги ползвала.

      Изтриване