понеделник, 23 март 2015 г.

Grazia Flower-Blush "Peachy-pink"

    За този месец подаръка към сп. Грация е руж във формата на роза в 2 цвята на собствената марка, която Grazia пуснаха миналият месец. Между светъл и по-тъмен можем да избираме. И докато все още се намира по будките, бързам да му напиша ревю, а и го нося почти 10 дни. Взех си по-светлия цвят аз, който е прасковено-розов.


      Кутийката е сребриста огледална, оставя малко отпечатъци, но се почиства лесно. Проблем при отварянето няма, както и вероятност да си счупите нокът.
      Състава не е хубав, но и за китайско производство няма как да е.


    Аромата има химическа нотка също и се разпрашва. Внимателни ли сте, няма проблем. Аз съм свикнала и колкото се е разронило, го вземам веднага. Като изключим тези недостатъци, ефекта му ми харесва много. Отива си с всеки грим, който съм направила. Цвета му е страхотен, наистина има и прасковено, и розово в него. Завършека му е озаряващ, все едно сте сложили и хайлайтър. Има много добра пигментация. На снимките изглежда блед и брашнян, но постявайки го на лицето, гарантирам че можете да се направите на клоун. Ако искате по-лек цвят, едно топване с мека четка е достатъчно.
    Издържа ми през целия ден, като вечерта е поизбледнял на места, но аз се пипам непрекъснато и непокътнат руж до сега не съм видяла.







     Не знам колко личи на вашите екрани, зависи от цветовете и мониторите, но на живо има достатъчно цвят за дневен грим.


Няма коментари:

Публикуване на коментар