понеделник, 16 март 2015 г.

Oriflame Mik & Honey Face Products

     Ако някога ви се иска да пробвате нещо на Oriflame, ви препоръчвам Мед и мляко! Една от качествените им серии и силни страни, е точно Milk & Honey. Ползвала съм да не кажа всичко, каквото е излизало през годините и съм нямала разочарования. Изпитана и доказала се пред доста хора е, не помня да съм чела лоши отзиви за което и да е. Аромата им е супер приятен и някак млечен, ненатрапчвив. Текстурата е лека, нежна към кожата и ефекта страхотен. Имам чувството, че съм с бебешка кожа след намазване с някой от кремовете.
      Избрах да разделя публикациите на 3, защото имам по няколко продукта за: лице, тяло и коса. Днес ще ви говоря за първата група. Имам и 4-те продукта от асортимента, а именно:
         - тоалетното мляко
         - дневния крем за лице
         - нощния крем за лице
         - околоочния крем


Обожавам да ям мед и мляко, следователно и тези продукти ме грабнаха!
Преди година и половина си бях взела намален нощния крем, но по-късно цялата серия излезна отново на добра цена и си я взех без да мисля. Бях сигурна, че няма да съм разочарована и се оказах права.

     Дневния крем е с нормална за такъв продукт консистенция, не е гъста или течна, идеалната среда според мен. Хидратира и омекотява, като попива бързо и не оставя мазен филм. Ползвам си го сутрин и нямам проблем с грима. За минусови температури няма да е достатъчен, но за топла зима като тази, ми е идеален. Моята кожа е нормална към суха в момента.

 
     Нощният е с маслена текстура, не знам дали се вижда, но той при обръщане на бурканчето просто няма шанс да помръдне. Като маслата на Боди Шоп си е направо. В същото време се топи и разнася също толкова лесно по кожата, не е тежко като тях и да има нужда от масаж за абсорбиране. При допир с пръст в бурканчето, усещате колко е въздушна. Попива почти веднага, може би ми е лек за през нощта понякога, но сутрин кожата ми е мека и подхранена, а щом си взех и втора опаковка....


      От години не ползвам тоалетни млека, геловете и мицеларните води съвсем ги изместиха. А и тоници също вече много рядко, но исках да ползвам всичко за цялостен ефект и затова си купих тоалетното мляко Milk & Honey. Също като кремовете е с благоприятна консистенция, подобна на лосионите за тяло. Не дразни очите по никакъв начин /лютене или щипане/, подходящо е по-скоро за освежаване и премахване на остатъчен грим. Не оставя лепкав слой, а попива веднага. Общо взето с едно тампонче минавам цялото лице преди да нанеса крема. Помпичката му работи добре, не излиза много продукт или да пръска като мицеларната на Микса навсякъде. В зависимост дали натиснете докрая, изкарва повече или по-малко. Нямам оплаквания към него и ще си го изразходвам.




      Околоочния е отново бял на цвят. Подхранва и хидратира, омекотява, но не е за прекалено сух контур или бръчки. За превантивна грижа и млади момичета е ок според мен. Почти не се усеща аромата при него.


Състава им беше на картонените опаковки, но не ги пазя. Затова снимах гърба на тоалетното мляко. Произведени са в Полша. Не съм съгласна единствено с обещанието на производителя, че са за суха до много суха кожа, но все пак зависи и от вашите изисквания. Аз харесвам силно хидратиращи продукти. При нормална употреба, ми стигат за 3-3 и половина месеца.
Цените им, когато има намаления, обикновено са следните:
- дневен и нощен крем - 9,90 лв/бр, а понякога и 7,90 лв.
- тоалетно мляко -5,90/6,90 лв
- околоочен - 5-6 лв.

В момента виждам, че захарният им ексфолиант е намален и се изкушавам да поръчам. Много го харесвам, но съм се заринала и трябва да ударя спирачки!
Често пускат и оферти да купите 2 продукта и третият много изгоден.
Аз лично все още не посягам към кремове за бръчки и тази серия ми идва идеална, но съм натрупала доста за момента и ще се въздържа от подновяване на този етап.



1 коментар:

  1. Точно това са продуктите, които обичам и аз :). Само те не са ме разочаровали, както и Джордани Голд крема за тяло и тоалетната вода, класическите. Може би съм с леки резерви към млякото, просто защото и аз съм отвикнала да ползвам тоалетно мляко.

    ОтговорИзтриване