петък, 6 март 2015 г.

Sexy Red Lips

    Устните са ми "запазена" марка и нямаше как да не поискам тях като акцент за някои снимки, особено щом са и в червено. А и това е частта от тялото, с която се гордея. Много хора ме питат дали имам силикон, така че ако някой не е разбрал - мои са си. Избрах червило "p2 Pure Color 090 Red Square".

 





 

 



     Недостатъкът при мен са горните зъби, имам желание да нося брекети, но майка ми за момента не позволява, та засега си трая. Приела съм си ги каквито са, пък който не ме харесва да не ме гледа. :)
     А и още нещо - ефекта от гела Loreal Sunkiss Jelly мисля е доста очевиден на последната снимка. Привърших с него още през септември, но явно е трайно. Изсуши ми косата доста това чудо, но пък напоследък получавам доста комплименти за цвета и ме питат какво съм правила. Така че си заслужаваше.

5 коментара:

  1. Страхотна фотосесия се е получила, а и ти си много красива :))

    Разбирам те за брекетите и като човек, който ги е носил бих те посъветвала да не отлагаш, щом имаш желание да ги носиш - с възрастта наместването на зъбите посредством брекети/скоби става по-бавно и трудно, най-бързи резултати се постигат докато човек е млад. Резултата обаче определено си заслужава времето и болките :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. :)
      Майка ми не позволява, защото ще трябва да ми се извади здрав зъб, а и имах съученичка и приятелки, които месец след свалянето им, веднага им се разместиха пак по 1-2 зъба.... та затова все още не съм ходила и на преглед.

      Изтриване
    2. Ако това ще те окуражи - на мен ми вадиха цели 4 здрави постоянни зъба (и то за 1 месец), че иначе нямаше как да ми се подредят. Колкото до разместването - на мен като ми се подредиха носих брекетите допълнително 6 месеца за "задържане", а след свалянето им ми дадоха апаратче тип скоби, с което трябваше да спя няколко месеца, за да предотвратя евентуално някакво възможно разместване. Да чукна на дърво, вече 6 години откакто съм ги махнала, нищо не е мръднало. Пожелавам ти успех каквото и да решиш :))

      Изтриване
    3. Аууу, ето това ме плаши. Да ми вадят не един, а няколко зъба. Ще помисля след като се престраша да отида на преглед. Много ти благодаря за информацията.

      Изтриване
  2. Страхотни снимки!!Как да не си горда с такива яки устни :))

    ОтговорИзтриване