сряда, 1 април 2015 г.

Kiko Real Glare 06

     Kiko редовно пускат нови колекции и има интересни продукти в почти всяка. Лаковете Real Glare мисля че бяха от коледната и съвсем случайно ми направиха впечатление, когато бяха намалени на 50 % в сайта. Веднага се втурнах да разглеждам и да си избирам, при което се вразумих и поръчах цветове, каквито нямам. Имаше страхотен кралскосин и червен, но имам такива и се отказах. Пясъци са, а и такива не е като да ми липсват. Снощи се сетих за тях, а и ме мързеше да чакам топ лака да съхне, затова посегнах към по-тъмният.
      06 номер е прекрасен сив тоуп. Цвета е труден за определяне, но аз го виждам като сиво, примесено с кафяво. Има сребристобели, прасковенорозови и зелени блестящи частици. Те го правят още по-красив, особено на слънце! Съхне много бързо и ефекта му е точно какъвто трябва да бъде - ясно изразен пясъчен, грапав, но без да дере и да е груб.



     Четката му е удобна и овала става от раз, а консистенцията е идеална за пясъчен лак.


    Трайността е относителна, но при всички положения 3 дни средно издържа при мен. Нямам търпение да пробвам и другият, който взех. Закупих ги по 2,50 евро.
     Нанесох на 2 нормални слоя, на един не е толкова плътен, но и с толкова може да остане. Просто ще е по-нежен цвета. Нямам забележки и се радвам, че си ги взех. :)


      Пропуснах да отбележа и опаковката им - за първи път виждам лакове на марката, които да са в кутийки. Досега са били все без такива. Но тези са чудни така! Колекцията беше в златно, така че и те са в такива. Изглеждат луксозно.





Няма коментари:

Публикуване на коментар