четвъртък, 28 май 2015 г.

Healthy Glowing Skin


        Преди да е влезнал юни и да е станало прекалено топло, реших да ви покажа как се гримирам пролетно време в дните, в които не искам перфектен грим. И пак да кажа колко обичам леката формула на Bourjois Healthy Mix Serum, с който съм и на снимките. Кожата е мека, сияйна, с равен тен, нужна ви е пудра задължително, но това е съвсем нормално за такъв тип продукт. Аз ползвам на Essence Oz the Great and Powerful Highlighting Powder. С нея винаги постигам естествен вид и не мога да прекаля. А и третата опаковка, която скоро ще отворя говори колко съм пристрастена към нея. Жалко че беше лимитка и ще се наложи да и търся аналог като я изразходя.


        Наскоро ви разказах и за друг мой толкова любим помощник, който също е част от грима, а именно дуо ружа на Flormar P115, без който не мога. С кафявата част контурирам, а с прасковената подчертавам изпъкналата част на бузките. Виждате колко естествено стои.
        Сенките ги пропуснах и заложих на Rimmel Scandaleyes 03 Brown. За горещините не знам как ще е, но до скоро без база ми издържаше целият ден без да изчезне или да се отбележи на костта. Много сполучлив!
        Миналият месец се сдобих най-сетне и с 2 молива за устни на Essence, та нямаше за кога да отлагам и вече кафевият е пробван. Ползвах и непоказвано до момента червило тук, а го имам отдавна. Bell не е никак лоша марка, подобна на Rimmel може би, но не е популярна и разпространена. Creamy Shine са с кремообразна формула, пастелни цветове с добра покривност и моето го купих след похвали от 2 приятелки. Не мога да кажа, че е уау и няма алтернатива сред останалите марки от този клас, но е приятно. Напомнят ми на сините гилзи на Rimmel. Аромата му е типичния за червилата. Не подчертава недостатъци и не се събира. Трайността му е 2-3 часа без хранене. Ще пиша за него в отделен пост повече.


     Спиралата честно казано нямам спомен коя точно е, но е една от последните 2, които изразходих и хвърлих - Astor Volume & Swirl или Oriflame Very me Extendalash. Харесвам когато миглите ми са извити, добре разделени и удължени, но с тези двете или поне първата това е мислия невъзможна. За такива ежедневни гримове обаче стават.



         С радост изпращам пролетта, макар да знам колко трудно понасям грим в горещините, но пък искам да си нося полите и рокличките, сандалите и да ми е леко. Затова и през тези дни залагам на ярки червила със спирала и малко руж. Сенките ги пазя за студовете. ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар