събота, 23 май 2015 г.

Weekend Trip

      През изминалия уикенд посетих столицата, за да уважа приятелка за най-важният ден в живота й, та покрай празника успях да се срещна с мило момиче, което ме затрупа с красоти от Италия. Толкова съм щастлива, че намерихме време да се видим и запознаем на живо, а и часовете прекарани заедно в приказки по женски и разходка по магазините, ми дойдоха като глътка свеж въздух.

Затова колкото и да нямам нужда от козметика, точно заради тези контакти и срещи с нови хора, съм готова да се затрупам. :)


     Ето и какво ми донесе тя. Дълго се чудех имам ли нужда от 2 нови хайлайтъра, та и руж, но накрая и казах вземи ми ги. Само ще ги мисля и гледам суочове, по-добре е да са мои. Грам не съжалявам, страхотни са! Ружа от Essence Cindarella е в толкова сладка опаковка, а хайлайта е плътен и усещам колко любим ще ми стане. Другият на Catrice е също много хубав. Докато на Есънс е в розовата гама, този е в златно. 


Останалите красоти са ми подарък, нямам търпение да ги пробвам. Седнахме в Happy и най-накрая пробвах суши. От миналото лято го мисля. Хареса ми. Искам да опитам още много видове. :D Накрая за десерт хапнахме и от тазгодишните сезонни на Happy - ментова тапиока с ягоди. Миналото лято ядох био тапиока с пъпеш, която беше невероятна, но това са решили да ползват от малките вкусни червени плодчета за допълнение. 




     Преди срещата се отбих в аптеката в мола и като видях, че се продава Apivita там, нямаше как до пропусна да разгледам. Избрах си маска с лавандула и ексфолииращ гел с кайсия. След това се разходихме до Рефан, исках да тествам хвалената от Мария серия с бразилски лешник, но се оказа спряна и имаше само бутера за ръце. На нейно място е пусната вече нова, която ми хареса доста - Shea/Karite. Ухае ми подобно на какао. Другата е със Blue Orchid, от която си и взех ексфолииращата гъба. Мирише свежо и приятно.

      Отбих се и в MAC в Мол София, където се запознах с новото попълнение в екипа им - Таня. Отидох да си купя само четката 217. Бях си казала "влизам, купувам и излизам, че застоя ли се, ще настане буря". Не можах. Отношението от вратата, ме накара да остана. А след като Таня ме и позна, сещате се 2 блогърки на едно как сладко могат да си говорят. Показа ми всичко, което исках. Пробвах продукти и след ден се върнах отново. Така добре ми нанесе от скинфиниша Soft & Gentle, че докато не го държах в ръцете си, не можах да се прибера. 


    Издържа на температурите, 10 пъти се огледах преди да се разгримирам вечерта, за да съм сигурна че не мога без него. Толкова красиво блести и обгръща кожата със златен воал. Нанесе ми и в средата на челото, където не се бях сетила досега да слагам хайлайтър и така готино стоеше.. А харесах много и ружа Stubborn пак след демонстрация от нейна страна, та ще се сдобия и с него тези дни. Препоръчвам я с 2 ръце. Мило, отзивчиво и чаровно момиче. :) Сдобих се и с разтвора им за почистване на четки. Мислих го, но не е добре да мия четките се постоянно, а и след многото добри отзиви мисля че няма да остана разочарована. Ето го ружа как стои:


      Не можах да устоя и на любимия сладолед Raffy, но вместо течен шоколад, този път реших да опитам други видове. Течен шоколад с лешник и вафла с лешник. Първият всъщност съм го яла, но отдавна и го харесвам доста, вафления и той е много ми допадна. Наистина мирише и е с вафлен вкус. :D Черно и бяло  + Фереро си взе Траянка, но не съм впечатлена от тях. Е, въпрос на предпочитания де. :)


     Момчето на щанда ми напълни фунията, 20 минути няма изяждане. Ама пък беше вкуснооо. :)))



     И красивия сватбен маникюр на Траянка. <3


        Няколко снимчици от хубавият повод.
 


     Тортата беше мнооого вкусна.






Слънчев уикенд! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар