събота, 20 юни 2015 г.

Balea Mango Tango Bodylotion

     Термометрите скокнаха доста последните дни и започнах да посягам към по-леки лосиони с тропически аромати като този на Balea Melon Tango. Всяко лято от марката пускат подобни изкушаващи серии-лимитки и си купувам по един продукт за проба. Този е от миналата година, но понякога има останали бройки по рафтовете. Та ако сте си харесали нещичко, има вероятност да можете да си го вземете отново.
      Melon Tango е типичния летен лосион. Бял на цвят, с течна/водниста текстура, много лека. Попива бързо като хидратира чудесно за този сезон кожата и я оставя мека, приятно освежена и ароматизирана. Освен това охлажда и ми е голям кеф да го ползвам, особено като взема душ след тренировка.


      Аромата му е супер свежарски, на диня и сякаш се усеща пъпеш леко. Не е силен и прекалено сладък, на кожата се задържа около час-два може би. С лек плодов спрей, е идеален за горещините.



     Цената на лосионите на Balea са около 3 лв по спомен, но много често ги намалят на 2-2,50 и за тези пари си струват.

2 коментара:

  1. С голям кеф си взех тазгодишната лимитка с аромат на нещо тропическо. Много се чудя дали да не взема още нещо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз си взех душ гела в лилава опаковка миналата седмица. Много имам, но този така ухаеше, че не се стърпях. А приятелката ми още като ги пуснаха си купи лосиона и спрея с манго, пробвах и двата. Приятни са. :)

      Изтриване