събота, 6 юни 2015 г.

Fiery Red Lips

        Oriflame Perfect Fusion Foundation
           Essence Oz the Great and Powerful Highlighting Powder
             Flormar Blush-on duo P115
                Urban Decay Naked - Virgin, Sin, Toasted & Hustle.
                  Orifame The One Double Effect
                     Zoeva Cat Eye Pen 
                       Avon Ultra Color Rich Moisture Seduction "Fiery Red"


            Avon Ultra Color Rich "Fiery Red" взех отдавна. Тъкмо се бях запалила по червилата, а те спираха някои интересни серии с готини цветове. Та хванах последния влак. В началото съжалих, но сега видях че съм направила добър избор. Обожавам червено, но лятото харесвам по-цветни и ярки червила, а повечето червени са знаете винени или просто навяващи есен, зима. А аз искам да избягам от това усещане сега. Fiery Red е ягодовочервено с блестящи частици. Точно на току що узрели пресни ягоди ми прилича. Самото червило ми напомня на онези балсами, които имат венички в тях, не знам как по ясно да го обясня. На снимките се вижда, че не е един цвят и точно заради бялото в него, стои свежо и лятно, а не студено и с винен/кафяв подтон. Самата серия Moisture Renew беше със SPF 15, Aqua Silk Complex и осигуряваща 24 часа хидратация.


      Много е комфортно за носене. Меко като балсам, но чудесно пигментирано и частиците стоят красиво, а не натрапчиво и евтино. Завършека е страхотен. Не се разтича и врязва в линиите. Ухае съвсем леко, приятно. Издържа ми 4 часа без ядене, като избледнява равномерно и след хапване вече е нужно подновяване. На снимките с него съм с молива "True Red" от самоподострящите се. Спокойно прекарах от 8 до 12 часа без да нанасям отново. Чак след като обядвах. Устните ми бяха меки и гладки, никакво изсушаване.




       Доста гледах и другите цветове тогава, бях взела и мостри, но не успях да си избера поне още едно от неутралните и останах само с това, но не съжалявам. Постоянно излизат нови и нови серии, които искам да пробвам. :)
       Но пък имам още едно червено, то вече е точно за студените месеци - Red Kiss. Толкова красиво е и то. Мисля че го имам в грим показвано. Намерих поста - цък. Обожавам го!



      На живо е идея по-сочно и червено, отколкото е излезнало. В гилзата се вижда реалния цвят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар