събота, 13 юни 2015 г.

Gabrini Brilliant B13

      Не бях заинтересована от тази серия лакове макар доста да се коментира преди известно време, наситила съм се вече и пропуснах. Съвсем случайно ги мернах в една парфюмерия в Свищов, докато бях на изпити през зимата и все пак ги огледах, за да не съм неосведомена. В крайна сметка си харесах червеният B04 и синият B13, а бяха по 1,50 лв и си казах какво пък толкова. Не искам да трупам, но напоследък нищо ново не ми хваща око, а ми се пробват нови лакове и ги взех. Носих и двата вече, но червеният не успях да щракна макар да го слагах и на педикюра, затова за него ще пиша в отделен пост.


     Текстурата е по скоро към глитър, но има и пясъчност сякаш. Средно между двата типа е за мен. С топ лак обаче е точно от типа на ситните глитъри, т.е. не става напълно гладък като стъкло, но и не е груб, не дращи и закача. Покрива само на един слой, на толкова е и на снимките. Много хубав син цвят е, със сребристобели частички. Блести страхотно на слънце, но не бих казала че е прекален лъскав и спокойно мога да го нося и сега, а не през зимата и по Коледа.



     Съхне много бързо. На снимките съм му сложила и един слой от топа на Catrice Gel & Shine. Ако го бях оставила без, пак щеше да има блясък, но по-слаб.


     Ето как изглежда и на 3 пълни дни, с доста миене.


     Според мен са доста сполучливи за цената си и ако харесвате глитъри, а и пясъци и ги видите някъде, погледнете. Дори бих ги наредила до тези на China Glaze. Няма точене и свличане, ако не сте взели точното количеството с четката. Не боядисват плочката, имат съвсем лек "пилинг" ефект след сваляне, но с една по-ситна пила няма да го усетите. :)

1 коментар:

  1. Благодаря за тази публикация. Даде ми идея какво ново мога да опитам!

    ОтговорИзтриване