вторник, 28 юли 2015 г.

Orofluido Products - Beauty Elixir, Perfumed Body Cream and Hair Mask

     Еликсира за коса на Orofluido - Beauty Elixir е познат в блог средите и често срещан в любими продукти. Смея да кажа, че има защо и е най-доброто за косата ми, което съм ползвала до момента. С много плътна текстура е и мазен, затова мисля че действа най-добре на гъсти, сухи и/или изтощени коси. Препоръчан ми е от жена с гъста руса и къдрава коса, която го ползва от години в комбинация с шампона и маската. Не съжалявам, че го взех абсолютно на сляпо. Това са едни от най-добре похарчените ми пари!



    Дадох на приятелка с по-тънка от моята коса да го пробва, но ми върна половиното количество и каза, че не може да го изразходи, защото и утежнява косата и на вторият ден е вече за миене. Моята обаче след лекото изсветляване стана суха и спря да се омазнява, затова и може би й действа безотказно. Прави я копринено мека и гладка, плътна, жива, подхранва и хидратира в дълбочина. Съдържа органични естествени масла от арган, земен бадем и лен. На опаковката пише че може да се нанася и на влажна, и на суха коса, но аз го ползвам само на влажна.


     Бях ви показала снимка след като се постригах в началото на месеца как изглеждаше косата ми преди и след. Носих си в салона еликсира, защото исках да ми сложи от него фризьорката и ефекта е видимо плътна, подхранена и гладка коса.


   А ако знаете как мирише, феноменално е най-малкото което ми идва на ум. Аромата е топъл, ванилен/кехлибарен. Ухае и леко подправково, но не баналния сладникав аромат и натрапчив, а е пристрастяващ направо. Пренася ви в ориенталски свят. Толкова силно и готино е, че в целия салон се размириса. Нужно ви е малко количество, но аз и повече да сложа, не ми се омазнява косата, а става още по-мека и гладка. Все си мисля, че Жаки от makeupgalaxy и Нина от lepidopteria ще ги харесат много, освен ако вече не са ги пробвали. Те си падат по подобни аромати сякаш. :)
     Продават и тестови опаковки по 5 мл за около 4,50-5 лв и смело ви го препоръчвам. Ако го видите в салон, непременно си вземете за проба. Ето го и в официалния сайт на марката.




     Маската и крема за тяло са със същия неустоим аромат и само заради него не мога да спра да ги ползвам. И двата продукта са с блестящи частици и светъл златист цвят. Ефекта им също е страхотен. Още при отваряне на кутиите, без да сте махнали предпазното капаче започва да ухае всичко около вас.
     Маската прави косата ми блестяща, мека, укротява връхчетата. Блестящите частици остават леко по раменете. Гъста и плътна е текстурата й. Стои се 5 минути с нея след измиване с шампоан. Пристига в картонена кутия.




     Само с нея без еликсира:


   Крема за тяло е разкошен! С богата текстура и има същите блестящи частици, но оставя кожата със здравословен и естествен блясък. Не са едри и толкова видими, че да дразнят и да приличате на Едуард. :) Аромата се задържа с часове. Ако се намажа вечер, на сутринта все още леко го усещам. По принцип съм фен на силно хидратиращите продукти, а този попива по-бързо, но успява перфектно да хидратира кожата, да я омекоти и подхрани без да остави мазен филм. Ползвах го и есента, и зимата, и пролетта - и през трите сезона ми се отрази чудесно.






     Закупиха ми продуктите от изложението есента. Сета струваше 31 лв, а маската 21 или 23 лв. Стандартните им цени са малко по-високи, но си заслужават. Еликсира особено стига за година. А и останалите 2 неща не свършват за 7-8 пъти. Официални представители за България са Интеркозметика (вносителите на CND), продават се също и в Beauty Zone, а ако не се лъжа и в Дъглас.


     Мислех да си купувам и шампоана, но отзивите за него бяха, че въобще не е толкова добър, колкото еликсира и маската. Най-обикновен ще ви свърши работа.
     Orofluido имат нова серия Asia, за която можете да прочетете повече на фейсбук страницата. Звучи обещаващо и ще следя за нея.

7 коментара:

  1. След такива хвалби ще ме накараш да прегреша и да поръчам еликсира , който м/у другото се предлага в enzo.bg :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами при мен наистина работи еликсира. Натрупала съм 5-6 подобни продукта, но го харесвам най-много. Видях го в enzo.bg, но не съм давала линк, защото всеки вече знае къде може да открие по-изгодно. :) Имай предвид, че ухае силно. Доста хора не обичат ориенталските аромати. Но щом съм те запалила, значи сигурно ги харесваш. :P Да се похвалиш, ако го вземеш.

      Изтриване
  2. Обожавам го, пробвала съм какви ли не други продукти, но винаги се връщам на него! Супер ревю, не съм виждала комплекта с маската за съжаление. Междудругото преди имах олиото в комплект с гланц в нюд цвят и беше невероятен. Много жалко, че не съм виждала пак такъв да си купя.
    хх
    cvetybaby.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно само на изложението или при вносителите го има. В онлайн магазините го срещам самостоятелно. Сега съм заинтригувана от новата серия Азия, сигурно и тя ще е страхотна.

      Изтриване
  3. Олиото е страхотно! Сега ме подсети, че трябва да си взема новичко. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Косата ти е страхотна, ако е боядисвана, какъв цвят?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Естествения ми цвят е. Иначе септември 2014 направих един курс с изсветляващия гел на Лореал sunkiss jelly и се получи леко като омбре, което чак този месец успях да изрежа. Но общо взето светлокестеняво е моя цвят.

      Изтриване