понеделник, 24 август 2015 г.

Цветно предизвикателство - Седмица 2: Златисто

    Златното е лъч на веселието и радостта. От него струи щастие, надежда за ново начало, излъчва жизненост и топлина. Блясък, лукс, пищност и накити изникват пък в моето съзнание щом чуя за този "слънчев" цвят.
 



     Последните години златистото се наложи като задължителен в ежедневната визия на дамите акцент. Много от световноизвестните марки залагат на него като го добавят успешно към модните и козметичните си колекции, особено за празничните коледни и есенни. Малко са хората, които не го долюбват и избягват. Капризен е, грациозен и екстравагантен. Не отива на всяка личност. Ако с вашата е на "ти", не го избягвайте.


       True Color Eyeshadow Quad "Metal Eyes" подобно на акватичната лимитирана четворка "Underwater Paradise", е с много добро качество. Плътни, мазни и пигментирани са сенките. С базата на NYX HD, днес грима ми от 7 до 19 часа не помръдна. Нанасят се и се преливат с лекота, не се разпрашват. Двойката от горната снимка е лимитка от миналата Коледа, "Mod Gold" - тя ми е любима също. Започва да ми допада много новата подобрена формула.





     Лятото е сезона, в който си позволявам да нося всичко и не се поколебах да заложа на по-нетипичен грим днес. С него хем ще изпратя отиващите си топли дни с красиви залези, хем ще открехна леко вратата за приближаващата есен.





     Червилото и спиралата отново са "Indulgence Peach Petunia" & Mega Effects. А ружа, новото трио. Той не е толкова добър като сенките, но ако тепърва ще се учите да се гримирате, е ок. Леко и ненатрапчиво стоят цветовете на кожата.



    А с какво свързвате  вие златното? Допада ли ви тази гама?

Няма коментари:

Публикуване на коментар