вторник, 29 септември 2015 г.

Zoeva Luxe Cream Lipstick "One Wish"

     One Wish е разкошно тъмно патладжанено червило с кремообразен завършек. То е едно от последните попълнения в Luxe Cream линията на Zoeva заедно с още 2 красиви цвята (червено "Cross my heart" и малина "Pop Stich"). Първите излезнали не можаха да ме грабнат, но щом пуснаха тези, веднага си избрах и на по-късен етап поръчах One Wish.
     Опаковката е малко бижу - много стилна, тежка и изглежда луксозно. Изчистена графитено сива е. Във вътрешната страна е с типичното лого на марката "Color, Love, Makeup". Затваря се с магнит (в средата на долната част). От всичко само огледалната повърхност не одобрявам, защото знаете как остават отпечатъци, но не е фатално и досега не ми се е надраскала при няколко носения из чантите. Пристига и в картонена опаковка в същия цвят.



      Съдържа еликсир от бръшлян, слез и бъз. Аромат едва се усеща, много е лек.
      От Zoeva обещават подхранващ ефект, колко го има не мога да кажа, но след вчерашното целодневно носене (плътно от сутринта от 7 до 19 ч. вечерта), днес устните ми са в същото състояние като преди това. Нямам сухи участъци и кожички, гладки и меки са.


      *някои от снимките са правени с телефона, още като го получих и нямах фотоапарат, но цвета е уловен реално и не мисля, че има разминаване (поне в моите очи)



     Завършека му е кремообразен и се нанася лесно, но малко след поставяне, сякаш започва да изсъхва и става матово. Ям, пия и остава като стейн. Залепне ли, няма мърдане. Избледнява постепенно - започва от центъра, но не остава грозно само като молив по контура. Врязва се обаче в линиите макар и леко. Цвета е тъмен и това отдалеч не личи особено, но го има и от близо, перфекционист би го забелязал. ;) Така се държи One Wish с молива на Essence Honey Berry. Сложих от него, за да не му позволя да се разтече и наистина се справи със задачата.


         Носих червилото и с Nuxe Reve de Miel. Така усещането е по-приятно и няма матовия ефект както при самостоятелното нанасяне, но и трайността е ниска тук. С малко ядене, избледнява и се изтрива постепенно от центъра за около 3 часа. Леко излиза и извън контура, не е фатално при всички случаи. Става омбре ефект. :)


     Цвета също не е толкова тъмен и наситен, но и този вариант ми допада на мен. В зависимост от състоянието на устните ви, ще решите по какъв начин да го сложите.




     Пигмента на One Wish е много добър, но както писах вече - врязва се леко в линиите и подчертава малко или много недостатъци. Ако беше 100 % кремообразен, какъвто за мен е този на Revlon Cherries in the snow, може би щеше да бъде перфектното. Много го харесвам, но има още малко, което не му достига да бъде идеално. Цената му е 8,50 евро.




5 коментара: