неделя, 8 ноември 2015 г.

Chi Silk Infusion

     Последните месеци обръшам голямо внимание на продукти за коса и все ми се пробват нови. Лятото с поръчката от парфюмо си взех мини в 15 ml опаковка на известната коприна на Ши. Обичам подхранващи, омекотяващи и придаващи блясък серуми и кремове. Затова и реших да пробвам Silk Infusion. А и цената от 4 лв е повече от прилична.
      Silk Infusion е копринен възстановяващ серум с чиста натурална коприна, соеви и пшенични протеини, които проникват в косъма и заздравяват неговата структура, като същевременно придават изключителна мекота и блясък на косата. Не съдържа алкохол. Предпазва от агресивни влияния и топлината при термична обработка, придава гъвкавост и еластичност. Разплита сухата, хвърчаща и непокорна коса. Особено подходящ е за увредена и изгоряла коса.


     Текстурата на коприната е прозрачна и гъста гелообразна, като на серумите и терапиите за краища. Аз нанасям колкото 1 с.л. горе долу след измиване от краищата към дължината. Не се отмива. Досега съм я ползвала 5-6 пъти и виждам, че изразходеното количество е около 1/4. Косата ми е до средата на гърба и плътна. Това веднага прави серума икономичен. Аромата му е страхотен. Прилича на мъжки парфюм, който и аз бих ползвала с кеф. Пристрастяващ е направо. Ухае дървесно и има сладникав намек. Задържа се и след изсушаване, но не е много силен и не се смесва с парфюма ми.


     Ефекта върху моята коса е мекота и заглаждане. Не я утежнява или омазнява по-бързо. Прави я жизнена. Сякаш добавя малко хидратация и подхранване, но аз нанасям още няколко продукта, така че не мога да съм сигурна дали е точно от коприната. Допълнителен блясък не виждам при мен. Като се има предвид каква трудност срещам при разресване, не усещам изобщо да ми е помогнал в това отношение серума. Честно казано, постигам същото от положителните страни и с най-обикновен продукт за краища. Нямам твърд, сух или много изтощен косъм, за да видя наистина забележима и несравнима мекота. Не е лош, но не го намирам и за незаменим. Хубаво е, че се продават такива опаковки, за да прецени човек дали наистина има нужда от конкретното нещо. Аз лично не бих си купила в голям размер, като се има предвид и колко икономичен продукт е. Освен това 4 мини флакона по 4 лв са 16 лв, а 59 мл-овите струват по 19,30 (в парфюмо гледам).


      За мен определено е глезотия и допълнителна грижа за косата този продукт. Не съжалявам, че го взех и ще си го изразходя докрай, макар и да не прави нещо уау. Много ми допада термозащитата и ако пътувам скоро, ще ми е голям помощник. Не ми е удобно да нося големи флакони в багажа, а това мини е супер леко (пластмасово е шишенцето) и идеално за целта.
       Chi Silk Infusion се продава още в zlatna ribka и arlen.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар