сряда, 2 декември 2015 г.

Mania Nail Polish 219

      Този месец червеното е на почит и не мога да пропусна да заложа на този разкошен цвят за маникюра си. Обожавам го! А и глитърите в тази гама винаги са страхотни, бляскави и носят празнично настроение. Затова започнах декември с това красиво яркочервено желе с бели пайети, които няма как да не ви напомнят на снежни топки.
       Лака намерих в Елитис и много прилича на сладките p2-та от миналогодишната зимна колекция Let it snow! На 2 слоя е, има лека прозрачност, но според мен в това му е чара. Съхне бързо и с топ лак, го нося 4 дни вече без да има забележки.       На моменти изглежда доматеночервен, на определена светлина клони към коралово....


        Има още няколко цвята серията - чисто бял, бледолюляково и светлосиво с черни точки. Струва само 2,10 лв. Много са сладурски и ако обичате такива ефектни завършеци, бих ви препоръчала да ги потърсите.
        Не боядисва плочката, проверих вече, сваля се и сравнително лесно за глитър. Задържам памук около минута и падна за секунди.       В комбинация с червени устни и очи в топлата гама, комбинацията е трепач! :)
 


1 коментар: