сряда, 27 януари 2016 г.

Avon Planet Spa Himalayan Goji Berry Body Lotion + Face Mask

      Planet Spa е една от любимите ми серии на Avon, споменавала съм го. Затова и шкафа ми е пълен с различни аромати от нея. Тази с хималайско годжи бери всъщност отдавна мисля няма по каталозите, а не е изобщо лоша. Аромата няма общо със сладникавите, характерни за червените плодчета, а е супер свежарски. По-скоро ухае на мляко с годжи бери, на нещо много нежно и чисто.


        През цялата година имам нужда от хидратираща и подхранваща маска за лицето ми, т.к.съм със суха кожа, но сега ми е просто жизненонеобходима. Независимо че лятото ползвам и дълбокопочистващи, редувам именно с такива гелообразни. И тази е една от любимите ми, които е с мен през последните месеци и ми помага за освежаване, както след душ, така и когато мързелувам и ми се ще да се поглезя. Нанасям нормален слой, изчаквам 10-15 минути и отмивам. Кожата ми става мека и подхранена. Аромата и отпуска сетивата. Икономична е.
      Лосиона е също страхотен и със същия прекрасен аромат. Текстурата му е по-интересна. Има малки частички, които наподобяват на малки парченца годжи бери и се разтварят при масажиране. Гъст е, но в същото време е лек и не оставя мазен филм. Прави кожата много мека, подхранена и хидратирана. Нанасям сутрин след душ и вечерно време продължавам да усещам ефекта му. Единствено имам проблема с излизането от бутилчето, защото е твърда пластмасата, а лосиона е като желе и се налага да тръскам преди да стисна. Чува се звук, подобен на вакуум. Но пък си заслужава. Пристига запечатан със станиол.


   

       И двата продукта бих си купила отново. Имат чудесен аромат и действието им при мен е супер. Ако се появят някога, ви съветвам да ги пробвате. Avon имат навик да спират най-добрите си продукти, но след време по желание на клиенти ги връщат в асортимента си. Надявам се тайничко и с тези да е така.

Няма коментари:

Публикуване на коментар