вторник, 12 януари 2016 г.

Circus Confetti

      Circus confetti е един от най-сладките глитъри, които имам в колекцията си. Essence ги бива в правенето на подобни лакове. Имам доста добри попадения в тяхно лице. Мисля че стои много бонбонесто в комбинация със светли пастелни цветове и особено изпъква на бял фон. От дни ми се носеше бебешкосин крем и сметнах, че с него ще се получи симпатично.  Първоначалната ми идея беше за зимен и снежен маникюр със снежния топ Mountain calling, но с тази ярка база, реших да е нещо различно. Повече му приляга разноцветен глитър.



       Използвах яркосин небесен цвят, а именно тази лимитка на p2 What's up baby 010 free of mind! Много покривен и дори на един по-плътен слой може да мине. Има огледален блясък почти и самостоятелно.




       Белият крем този път е Brooklin 03. Не е никак лош между другото. На 2 слоя е идеален и като се има предвид цената му, може да се мери и задмине доста по-скъпи. Препоръчвам го! Трети ден не е помръднал дори от връхчетата ми. Знам колко трудно се намира качествен бял лак, затова отбелязвам.


      Вие разбира се можете да ползвате и друг цвят под него. Нещо зелено, бледорозово или прасковено, сиво, бежово.



2 коментара: