събота, 20 февруари 2016 г.

Colourful feathers Nail art water decals - маникюр с водни стикери

      Водните стикери много ми харесаха, вероятно сте разбрали от непрекъснатите маникюри с тях и продължавам да правя една след друга различни комбинации. Лесно се поставят и сравнително бързо за страхотния резултат, а и издържат по 2 седмици. След това просто израстват и ми писват. Недостатъка за мен е, че кажи речи само върху бяла основа трябва да се нанасят, защото върху нея изпъкват най-добре.








       Не ми се носят цветя по това време, с каквито шарки са повечето в моя комплект, затова посегнах към цветните пера в тъмнолилаво, тюркоазено и жълто. Отново крайния "продукт" ми харесва много. Ползвах един лак на Gabrini Neon N14, който още есента си взех за едни стикери със златна дантела, но така и не стигах до тях. Страхотен лилав крем (патладжанен цвят) с консистенция на желе. Покрива перфектно на 2 слоя и има хубав блясък. Тюркоаза е Pastel 68, но т.к. марката вече я няма на нашия пазар, вижте Flormar 429 или OPI Fly от по-високия клас. Те са същите.







       Толкова се вдъхнових от маникюра, че днес се гримирах в подобни цветове специално за снимките. Молива на горния клепач е Zoeva Graphic Eyes Mr Marvelous, а на долния Avon Supershock Savage. За устните се стремях да постигна омбре, но само на живо се забелязва май. Очертах първо с молив Golden Rose Dream Lips 320. След него нанесох Zoeva Luxe Cream "One Wish", Golden Rose Vision 125 и в средата Avon UCR Very Violet.











        Ако някой за пръв път попада на мой пост с маникюр - стикерите са от тук, можете да прочетете за тях повече в този мой пост и да ползвате код 4ENG10 от банера вдясно за 10 % отстъпка при поръчка.







5 коментара:

  1. Заинтригува ме с тези водни стикери, само не разбрах цената от $5 за 10 картончета ли е? До колкото разбирам доставката е безплатна, с карта ли се плаща, PayPal или нещо друго?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за всички 10. Всяка съдържа по 20 стикера - 2 различни шарки по 10 (за всеки нокът). Безплатен е шипинга, правилно си разбрала. С карта се плаща.

      Изтриване
    2. Много благодаря, ще си взема, те са направо без пари, а стоят много красиво като гледам снимките ти. Трябва да си намеря и бял лак и съм готова :)

      Изтриване
  2. Здравей!Този сайт на принципа на aliexpress ли е?Т.е след определена сума ,стоката да отива на митница?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Не съм поръчвала над 20 $ и не мога да кажа със сигурност, но вероятно да. Най-добре си раздели поръчката на няколко малки, ако е много голяма.

      Изтриване