понеделник, 15 февруари 2016 г.

Lancome Hypnose Volume-a-porter Mascara

      В броя за февруари месец на списание Грация, който е вече на пазара от 13.02, подаръка е мини /тестова/ опаковка от 2 мл на спиралата Hypnose Volume-a-porter. Има и мостра на крем Vichy Neovadiol, но него няма как да пробвам в близките години. :)


        Принципно не пиша ревю за продукт, ако не съм го тествала достатъчно дълго, но този път побързах предвид обстоятелствата и възможността да свърши бързо. Няма толкова желаещи сякаш, но ще имате време да помислите и реагирате, ако я искате или пък случайно сте го пропуснали.


       Спиралата е в черен цвят и със силиконова четка. Същата като на любимата ми Oriflame GG Supreme Length и това беше причината да купя списанието. Точно с такива ми е най-лесно поставянето и миглите ми се оформят без трудности.



       Влакната успяват много лесно и бързо да разделят, удължат и извият леко миглите. При мен драма ефект не може да се постигне, а и аз не обичам да напластявам. Обем не виждам или поне е минимален, затова не го отчитам. По-скоро подчертава естествените мигли и придава дълбочина на очите. Подходяща е за ежедневен, лек грим или ако вашите мигли са по начало дълги и гъсти и се нуждаят от малко цвят. Формулата й е идеална, за да започнете да я ползвате веднага. Не се нуждае от разработване. Четката при отваряне има точното количество туш за долните и горни мигли без да е струпан в долната й част като я извадите и да трябва да се премахне, за да не цапа.


       Количеството според мен ще стигне за около месец. Имала съм 2 пъти мини на Estee Lauder Sumptuous Extreme и тя ми стигаше за толкова. За два дни употреба не мога да съм категорична в мнението си относно роненето, но за момента няма такова. В пост с празни опаковки ще ви кажа дали е имало на по-късен етап. Свалям я с олиото на Balea, като с 2 тампончета с мицеларна вода премахвам останалото. В окото има власинки, които сутрин са около кладенчето, но при мен с почти всяка спирала се случва това.
        На снимките можете да видите със и без ефекта на Volume-a-porter. Така ще прецените дали е вашата спирала. Аз не бих се запасила с друга опаковка, защото за 8 лв мога да купя дрогерийна в нормален размер, която ще ми стигне за 3-4 месеца.





                                                     Ето я и нанесена на двете очи:


      Ако трябва да кажа няколко думи за списанието - не бих го купила заради него, ако не ми хареса подаръка. Всичко вътре намирам в интернет. От лятото не съм вземала и този път размера ми направи впечатление. Страниците са намалени поне с 20 сигурно, по-тънко е. Беше ми интересна и прочетох единствено статията за Адел. Останалото е скука. Цената е 7,95 лв.


        Снимка на състава намерих тук, няма го на мини опаковката.

8 коментара:

  1. Много се чудя дали да взимам списанието. Спиралата ти стои супер, но напоследък сякаш и аз съм на вълна с по-обемни и черни мигли, не толкова естествено изглеждащи. А пък и 2 мл. :D действително изглежда по-голяма. Четката също ми харесва.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами опаковката за мини наистина не е малка, но както писах не е кой знае какво. За 10 лв си купувам спирала, която ползвам 4 месеца. Сега привършвам Sumptuous Extreme, имам една на Avon, както и Мейбълинската нови. Не съжалявам за покупката, ама пълната й цена не бих платила категорично.

      Изтриване
  2. Привет! Значи да очаквам да ми хареса спиралата, тъй като съм си купила списанието още от сутринта, но съм в отпуск и мисля изобщо да не слагам грим през тази седмица ми беше интересно да прочета мнението ти! Напълно съм съгласна за списанието, единственото за което го купувам е подаръците към него, които понякога са сполучливи, адски тъпичко ми изглежда, казвам го без притеснения и абсолютно НЕсъдържателно!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те ако не пускат подаръци, никой няма да го купи. А чантите преди години....имам 2-3, които са здрави, но всеки месец беше банално просто.

      Изтриване
  3. Аз днес си купих списанието, но още не съм пробвала спиралата. Надявам се да ми хареса. Количеството не е малко, реалният размер е 6,5 мл. Това, което ми е интересно е какъв е съставът? Никъде не мога да намеря информация, включително върху опаковката.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А, количеството е идеално за разносване месец, не е малко, но ефекта не е уау. Относно състава, вероятно от другата страна на кутийката на пълния размер има, ако намеря ще го постна. Сега само това намерих http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/lancome-hypnose-volume-porter-mascara/

      Изтриване