петък, 25 март 2016 г.

Listerine Sensitive-Therapie and Aquafresh High Definition Illuminating Mint

       Чувствителните ми венци и зъби са причината постоянно да търся нови води и пасти за зъби. Почти толкова се интересувам от такива продукти, колкото и от декоративна козметика, парфюми и четки. Постоянно пробвам различни и това любопитство, ме накара да опитам сравнително новата за нашия пазар вода за чувствителни венци на Listerine. Видях я за пръв път в началото на януари в Елитис. Потърсих отзиви като се прибрах и след прочетените добри неща. хич не мислих дълго. А желанието ми да сменям от време на време пастата на Билка, ме предизвика и реших да си взема избелваща. Исках да разнообразия. Посегнах към една от двете нови на Аквафреш - High Defition Illuminating Mint White.


       В една предишна публикация съм ви споделяла за класическата вода на марката (синя на цвят), както и за розовата. Пробвала съм и цитрусовата, която на мен ми дойде лека. Имайте предвид обаче че Листерин са силни и доста парливи-освежаващи. Няколко приятелки са ги пробвали и казват това, та го имайте предвид. Но тази новата Sensitive, е по-мека и приятна.


     Пак оставя страхотно чувство за свежест и чистота, но вкуса й не е толкова осезаемо ментов и определено е по-лека. Стяга добре венците, така че е типично моя. :) Прозрачна е на цвят. Докато се наканя да я снимам и вече я изразходих почти. Със сигурност ще си я купя пак като я намалят. Тази опаковка струваше 5,50 в Елитис миналия месец. Имаше я и в ДМ, но там 250 мл беше толкова.
   



       От доста време не съм купувала нищо на Aquafresh, защото преди години ползвах пастите им и не бях очарована. Не знам обаче по каква причина си взех тази от новите High Definition и да ви кажа, никак не е лоша. Надявам се че не съм луда, но наистина виждам зъбите са по-бели с тон, дори два. Забелязах го още след първите няколко измивания. Освен това ги измива много добре, но не е супер ментова на вкус. Нещо като sensitive версия, подобно на водата на Листерин. Имайте предвид, че аз не пуша и не пия кафе/вино. Вече я ползвам от близо месец и продължавам да съм доволна, така че определено бих я взела отново.




       Препоръчва се употреба 2 пъти на ден и не повече от три. Съдържа натриев флуорид. Да не се гълта. Не е подходяща за деца под 7 години.



      Цената й беше 3,50 лв в ДМ доскоро, но навсякъде я предлагат и в хранителните магазини често е на промоция. Не е скъпа и няма да загубите много, ако я пробвате. Аз следващия път ще си взема от другия вид - Tingling Mint.


Няма коментари:

Публикуване на коментар