неделя, 3 април 2016 г.

Afrodita Spa emotion Body Butter Coco-nut

       Afrodita е българска марка, която със сигурност не ви е непозната. От доста дълго време е на пазара. Основана е през 1995 г. в Рудозем. Бюджетна е и много достъпна. Можете да я откриете дори в хранителни магазини и големи хипермаркети. Имат немалко продукти, но аз лично съм виждала само тоалетни млека, скрабове и масла за тяло. Купувала съм само от тоалетните млека и масла. Не са нещо невиждано, но за цената си, са приятни продукти и вършат работа. Особено млякото с жожоба съм вземала 2 пъти преди 10 години за сваляне на грим, когато нямаше мицеларни води и такова разнообразие на почистващи лосиони.
       Обожавам кокос и това е причината да се сдобия с този бутер. Аромата му не е силен и тропически, а по-лек и сметанов, затова и не се задържа за дълго. Ако харесвате наситения и типичен мирис на кокосов орех, този ще ви е лек.    


         Знаете че не се заглеждам особено по състава, но тук парафина е на второ място, така че вероятно не е особено щадящ и добър като грижа. :)


       Текстурата му е лека и малко водниста, прилича на по-плътен лосион, отколкото на масло. Напомни ми на лимитките на Balea, затова и не ви е нужно голямо количество. Попива бързо. Не мога да кажа, че подхранва и хидратира кой знае колко, но зависи и каква са изискванията и кожата ви. Един търси по-мазни масла, друг пък предпочита да се облече веднага. За всеки влак си има пътници. :)


        Хубаво е, че има силиконов предпазител, който прави вакуум и няма начин да се разсипе в случай че решите да го носите с вас при пътуване.


        Нелош продукт, който за цената от 3,50-4 лв. Може да ви помогне като омекоти и успокои сухата кожа, ако нямате друго под ръка.


2 коментара:

  1. Хубави са, но ароматът е прекалено изкуствен поне при шоколадовия вариант.

    ОтговорИзтриване