четвъртък, 14 април 2016 г.

Balea Waschgel mit Fruchtsaure Mishcaut

       Не бях ползвала продукт за лицe на Balea до момента, освен мицеларната вода последните месеци и маска в саше преди години. Почти ги бях забравила. Отзивите за околоочните им и някои кремове за лице са добри, но аз лично не съм купувала от тях. От около 2 месеца обаче ползвам почистващия им гел с плодови киселини, който има фини ексфолииращи частички и съм много доволна. Обожавам да го ползвам след събуждане!
 

         Опаковката му е съвсем обикновена, но продукта в нея е много приятен и ухаещ супер свежо и леко цитрусово. Не очаквайте силно присъствие на лайм, аромата е нежен и ненатрапчив, но действа ободряващо. Консистенцията е гъста гелообразна, но не стандартната, а наподобява суфле. Някак въздушна и мека е. Частичките са мънички и не се виждат, а се усещат само при разнасяне по лицето. Правят чудесен лек ексфоолиращ ефект и изобщо не дразнят. Разпенва се малко.



        Обичам да го ползвам сутрин, за да свалям нощната си грижа и гелът се справя идеално с тази задача. Хем сваля и подготвя за дневния крем, хем почиства идея повече от обикновен гел. Аромата му е отпускащ и освежаващ. Лицето става много меко и гладко на допир. Меката формула с екстракт от женско биле успокоява кожата, а пантенола предпазва от изсушаване.


       За нормална към суха кожа е страхотен бюджетен почистващ продукт. Макар че се води за комбинирана, аз лично не го смятам за особено подходящ за такава. Не е достатъчно силен, за да се пребори със себума. Лицето ми не е било сухо никога след измиване. Дори мога да не нанеса крем. Намирам го за щадящ, затова за тези от вас с бързоомазняващи се кожи, вероятно няма да е достатъчен или поне през лятото. Дори аз обичам по-силни и освежаващи продукти като Garnier Pure Active тогава. Но за студените месеци е супер. И е много икономичен освен това. Нужни са ми 2-3 капки, с които масажирам лицето. Количеството на снимките, е повече от предостатъчно за едно измиване. С половината на това е ок.
       Струва около 4 лв и си заслужава пробата, ако търсите освежаващ почистващ гел на добра цена. Върши си работата и ще ви стигне за доста време. Към него има пилинг маска и гел. И трите продукта са веган.

Няма коментари:

Публикуване на коментар