петък, 6 май 2016 г.

Essence Colour and Care 02 I care for you



         Едни от най-новите лакове за нокти на Essence са тези подхранващи, които освен че се грижат за маникюра, са с плътни пастелни цветове. Обогатени са с натурални съставки за укрепване на ноктите. Предлагат се 4 цвята: 01 Take a break (порцеланово) , 02 I care for you (бледо прасковено), 03 Happy nails (нежно люляково), 04 Lean on me (много светло жълто).


         След като видях при Ида 01 Take a break и прочетох добрите й впечатления, миналата сряда при 20%-ното намаление на определена гама продукти в дрогерии Лили, се сдобих с един от тях - 02 I care for you. Редовната им цена е 4,19 или 4,39 лв.


        02 номер е в много светъл прасковен нюанс. Консистенцията им е много лесна за работа. Не се разлива и не се точи на конци, както е характерно за някои пастели. Първият слой е доста прозрачен, но на вторият покрива почти напълно. На места се налага нанасяне с потупване. Ако първият ви е по-плътен, предполагам с вторият ще покрие нокътя навсякъде равномерно.


        Финиша е с хубав блясък дори без топ лак и съхне сравнително бързо, но аз както знаете не пропускам топ лака. С него лака ми 5-ти ден почти непокътнат. Леко са ожулени връхчетата, което се вижда само от вглеждане.


          Определено се оказаха чудесно попадение тези заздравяващи лакчета и са идеални за пролетта, а защо не и през лятото на тен. Препоръчвам ви ги, ако харесвате подобни цветове.


         Глитърите на безименните пръсти е Yes Love, които можете да откриете в магазини Нико София. Не знам обаче дали в момента са налични и кои нюанси.



              Фенера е от магазин Jysk. Продават се в комплект от 3. :)



2 коментара: