събота, 2 юли 2016 г.

Aura Resistant 430 Got a Feeling

      След като пробвах голяма част от декоративната козметика за лице на Aura, е ред и на една от любимите ми категории, а именно лаковете за нокти. Няма голямо разнообразие, а според мен асортимента е само от класически и лесноносими цветове. Има няколко червени - винено, класическо и бордо, корали, розови и нюдове. Около тази гама се въртят. И понеже не искам повтарящи се в колекцията ми, си избрах това пепеляво розово, за да мога да нося с по-строго облекло или когато съм с по-цветни дрехи и акцента да не е върху маникюра ми. Много нежен цвят е и затова избрах да подаря точно него и на една от вас в гивауея, който проведох скоро.



        Четката на Amazingly Resistant е плоска и с идеална ширина, за да се лакирате лесно и овала да стане прецизен. Текстурата е течна, но не се разлива, ако не докоснете кожичките. Хубавото е, че не се точи на конци.


        Покривността е нормална. Лака е на 2 слоя на снимките и няма прозрачност. Блясък също има, но е хубаво да не пропускате топ лака. Най-вече имам предвид заради съхненето, защото самостоятелно "Got a feeling" не съхне особено бързо.



          Относно трайността, на следващата снимка можете да видите как изглежда лака на 3 дни. Със съвсем леко ожулени връхчета е и като цяло изглежда добре.


           Цената на лаковете е 5,30 по спомен. Препоръчвам ги пред Катрис, които струват също толкова. Ако нямате или просто си търсите някакъв цвят, какъвто го има при Aura, разгледайте какво предлагат.




Няма коментари:

Публикуване на коментар