вторник, 16 август 2016 г.

Pastel Sand Magic Matte Finish 720

       Един от любимите ми пясъчни лакове е този плътен бял Pastel. Много хубаво и наситено бяло, без да е перлено като OPI Solitaire и без да стои евтино. Напротив - изглежда луксозно. Бих го носила през всеки сезон и с почти всякакво облекло.


        Оптически оформя плочката перфектно и прави ръцете да изглеждат чисти. Покрива дори на един по-дебел слой, но аз предпочитам да го нося на 2 тънки. Нямам никакъв проблем с нанасянето, не се точи като Перфектите и не е гъст. Блести дискретно и ненатрапчиво на слънце. Понеже е покривен, на нокът не стои с перлена основа (какъвто е в бутилката), а като млечна със супер фини шимър частици. На мен лично много ми допада.



         Ефекта му не е толкова груб като China Glaze Texture, а подобен на Перфектите, но по-ситен и нежен. Съхне малко по-бавно, но се преживява. Цената му беше 6,90 лири. Закупих го от парфюмерия WATSON GÜZELLİK, Edirne (Margi Outlet).


       Понеже марката вече не се предлага от доста време в България, ви препоръчвам да потърсите пясъка на Perfect Sand S81. Имам ревю за него тук.




        А вие какво мислите за белите пясъци? Красиво ли стоят?




2 коментара:

  1. На мен лично много ми харесва, но и аз обожавам бял лак за нокти. Наистина ръцете, както ти казваш, изглеждат някак по-чисти. Отскоро открих пясъчните лакове, любими са ми cupcake-овете на Кико, нямам на друга фирма, но ще погледна тези на Perfect.
    Поздрави, Ивче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Къпкейковете и аз много ги харесвам. Издържат по седмица, не се зацапват като белите пясъци и покритието им не се заглажда почти. Поздрави и на теб! :)

      Изтриване