събота, 8 октомври 2016 г.

Alverde 3 in 1 Reinigungs-Schaum Limtette Apfel (измиваща пяна с ябълка и лайм)

      Измиващата пяна за лице със зелена ябълка и лайм на Alverde е познат продукт на много от вас. Има си доста фенове, но заради сухата ми кожа, не се поинтересувах нито веднъж от нея до преди два месеца. И ако не беше приятелка, да ми даде наполовина пълен флакон, сигурно никога нямаше да я взема. Но пяната е добра и се радвам, че я пробвах. Бих си я купила отново определено. Цената й е 6,20 лв.
       

        Аромата е свеж и има малка тръпчивост от лайма. Зелената ябълка се усеща деликатно. Не дразни и прави измиването приятно. За момента помпичката не е направила проблем. Пуска си съвсем нормално и от леко натискане. Много момичета се оплакваха, че се разваля и спира да излиза продукта. Въпрос на партида и късмет. Моята си работи както трябва.



        Продукта макар и лек на пръв поглед, всъщност се справя успешно от раз. Мека е пяната и някак рядка, но въпреки това успява да измие достатъчно добре. Нежна е към кожата, не ми е предизвикала никакви проблеми досега - перфектно елиминира себума около носа, и дори грима. Е, не е перфектна в последното, но и аз разчитам на нея да сваля нощната си грижа или освежа лицето през деня. Някак нямам нерви да търкам продължително, затова и не мога да кажа дали би се справила и с водоустойчив, каквото и обещава производителя.


          Оставя кожата много гладка и мека, не бих казала че я пресушава, но определено е желателно да нанесете хидратиращ крем. Идеална е, ако търсите мек измиващ продукт, който да е нежен и да измива перфектно в същото време. Веган е.


          Сравнително икономична е.Нужни са ви максимум 3-4 помпияки за грим.



        Крайното ми мнение е изцяло положително и пак ще се сдобия с нея като я изразходя.

1 коментар: