четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Essence Girls Just Wanna Have Fun Eyshadow Palette

        Essence тази година внесоха голямо разнообразие с няколко лимитирани колекции на нашия пазар. И особено последните 3 месеца, има почти всеки нова. Този ще са налични цели 2. Жалкото е, че ще ги има на много малко места и за момента мисля че са заредени само в Дебенамс. Едната е "Me & My Umbrella", а другата "Girls Just Wanna Have Fun". Днес ще ви говоря за четворката сенки от втората.


         Да си призная, исках много хайлайтъра и сенките може би щях да подмина. Нищо че имам сигурно 15 хайлайта и ще ми стигнат доживот. Но сега, честно казано, много се радвам на тази симпатична четворка с красиви блестящи "момичешки" цветове. Качеството и е по-добро, отколкото можех да си представя. Да не кажа, че дори мога да ги наредя до Шоколадите.


          Опаковката им е най-обикновена, но пък се се виждат цветовете и е практична. Нямат аромат. Пигментирани са и то доста добре. За сенки от този клас и подобна текстура, не мога да си спомня за други от дрогерията с такова качество и на тази цена. Може би си приличат с Флормарските. Формулата е почти маслена, толкова мека е на допир. И почти не се разпрашват.


         Отнема се много лесно с плоска четка. Нужни са само 2-3 движения и върху база, резултата е чудесен. Нито един цвят не е с по-ниско качество. Всички са еднакво наситени. Много трудно се намира хубаво розово и само заради него цвят, си струва да се вземе. А и светлата лила е прекрасна. Шампанското и бежовото също са красиви, по мое мнение универсални. Могат да се комбинират успешно всичко заедно в един грим. На долните суочове са без база.
        Както писах в началото, мога да сравня сенките с Шоколадовите палитри на Too Faced. Почти колкото тях са пигментирани и трайни. Единственото, което липсва (донякъде) в тази сладурска четворка, е наличието на един матов цвят. Аз лично не мога да нося само блестящи сенки, просто в сгъвката не мисля че стои добре. Очите не изпъкват.         Носих сенките 3 дни подред с базата на NYX HD и през целият ден, грима ми не мръдна. Нанасям в 7,30 и вечер към 18 часа има някакви наченки на събиране, но е леко и само аз си го виждам. Носих ги и без никаква база, с нея са доста събрани за същия период. Моя клепач обаче е паднал и никакви сенки не издържат по този начин.         Ако трябва да обобщя - чудесна е палитрата за цената си и не само! Хубави цветове, страхотен пигмент, блясък, трайност и начин на работа. Ако нямате много сенки и ви харесва, не се чудете. Според мен си заслужава.
          В гримовете съм използвала само нея и за сгъвката матови сенки от друг палитри.

         Камъчетата за маникюр все още не съм пробвала, но ще ги покажа при първа възможност.
        Вие какво си избрахте от двете лимитки ?

         * Продуктите са ми предоставени от ПР.

Няма коментари:

Публикуване на коментар